hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Web Hosting Main Forums : Hosting Software and Control Panels : Zamfoo error
Reply

Forum Jump

Zamfoo error

Reply Post New Thread In Hosting Software and Control Panels Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2012, 09:39 PM
amnaa amnaa is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 24

Zamfoo error


Zamfoo was working fine on my vps and suddenly it stopped working and started showing Internal Server Error. I got this error from logs

"Invalid bytecode for this architecture: wrong architecture (want i686-linux, you have i386-linux-thread-multi) at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/zamfoo/zamfoo_landing_root.cgi line 2.
Internal Server Error: "POST /cpsess6300152861/cgi/zamfoo/zamfoo_landing_root.cgi HTTP/1.1" 500 No response from subprocess with exit signal: 9
Invalid bytecode for this architecture: wrong architecture (want i686-linux, you have i386-linux-thread-multi) at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/zamfoo/zamfoo_landing_root.cgi line 2.
Internal Server Error: "POST /cpsess6300152861/cgi/zamfoo/zamfoo_landing_root.cgi HTTP/1.1" 500 No response from subprocess with exit signal: 9 "

After that I tried to reinstall, uninstall and then install but every time it shows invalid bytecode error. Can Anyone help me how to install zamfoo again?



Sponsored Links
  #2  
Old 03-13-2012, 11:29 PM
GORF GORF is offline
Web Hosting Master
 
Join Date: Jul 2009
Location: CT
Posts: 744
Sounds more like something changed in your VPS setup than a problem with Zamfoo. Did you contact your VPS provider to see what may have changed?

__________________
Find a new pet for your home ... Find a new home for your pet - WeGotPets.com
Domain reseller accounts - NamesVibe

  #3  
Old 03-14-2012, 09:14 AM
amnaa amnaa is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by GORF View Post
Sounds more like something changed in your VPS setup than a problem with Zamfoo. Did you contact your VPS provider to see what may have changed?
Yes I contacted them and they replied that they will charge $35 for installation of this script. I am using managed vps but don't know why they are charging me. Is there any solution from senior member?

Sponsored Links
  #4  
Old 03-14-2012, 01:25 PM
krizag krizag is offline
Web Hosting Guru
 
Join Date: May 2009
Posts: 273

  #5  
Old 03-14-2012, 09:35 PM
amnaa amnaa is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by krizag View Post
Already tried it. Same invalid bytecode error.

  #6  
Old 03-14-2012, 10:06 PM
KMyers KMyers is offline
Technical Nutcase
 
Join Date: Mar 2009
Location: Miami, Florida
Posts: 18,533
Hello,
Did you remove the ZamFoo Directory before re-installing it? Can I ask if you are on an x86 or 64bit architecture

__________________
Keith M.- CTO
VPS | Cloud Resource Pools | Dedicated Servers | Colocation
99.999% Uptime | 24x7x365 Support | onApp Powered Cloud | Global Data Centers
Big Brain Global Networks | A Division of Big Brain, LLC

  #7  
Old 03-15-2012, 06:58 AM
amnaa amnaa is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by KMyers View Post
Hello,
Did you remove the ZamFoo Directory before re-installing it? Can I ask if you are on an x86 or 64bit architecture
No, I reinstall it without removing it and I on 64bit architecture.

  #8  
Old 03-15-2012, 09:01 AM
krizag krizag is offline
Web Hosting Guru
 
Join Date: May 2009
Posts: 273
Seems like an issue with architecture from the error,

"Invalid bytecode for this architecture: wrong architecture (want i686-linux, you have i386-linux-thread-multi)

  #9  
Old 03-20-2012, 10:06 PM
ModelWebHost ModelWebHost is offline
Reseller Specialist
 
Join Date: May 2010
Location: Planet Earth
Posts: 1,570
May be the installation order problem. You should reinstall zamfoo to work properly.

__________________
Modelwebhost.com
[US/UK] Shared Hosting, Reseller Hosting, Master Reseller Hosting
WHMReseller | Softaculous | WHMCS | Dedicated IP | SSL
We accept Paypal, 2checkout, Credit Cards, Payza, OKPAY and Bank payments

  #10  
Old 03-22-2012, 07:51 AM
hostydotnet hostydotnet is offline
Junior Guru
 
Join Date: Mar 2008
Location: hunterdon county NJ
Posts: 196
invalid byte code for this architecture

Quote:
Originally Posted by jamshed_11946 View Post
May be the installation order problem. You should reinstall zamfoo to work properly.


we have been working on the intaller for some time now. the problem is that your compiler and your working version of perl are two different architectures. all code should have been updated to reflect this in 10.5 or 10.6 which is relatively new.

the reinstaller should work. in the event that it does not you can do.

cd /usr/bin
mv perl perl-backup
ln -s /usr/bin/perl /usr/local/bin/perl

then do use the reinstaller.

for the record we do not charge for installation. when i first read this i did a triple take. secondly, we support our product so if you have an issue you can come to us for support even if you didn't buy your license from us, assuming you have a valid license.

thanks,
kevin

__________________
<<Please see rules for signature setup.>>

Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for Zamfoo Reseller to buy Zamfoo License - Please Advise lioneye Reseller Hosting 10 03-02-2013 08:08 AM
Zamfoo instalation error, any idea? sodapopinski Hosting Security and Technology 1 01-04-2012 09:36 PM
Zamfoo Down? Siterack_net Hosting Security and Technology 5 03-16-2011 12:14 AM
ZAMFOO Just Asking Web Hosting 6 02-07-2010 11:40 AM
MySQL Error : Got error -1 from storage engine Error Number : 1030 mohamedemara27 Programming Discussion 2 05-25-2008 04:16 AM

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
More Details Surface on Major Internet Outage in China Web Hosting News 2014-01-23 16:13:49
Unusual DNS Error Leads to Internet Outage in China Web Hosting News 2014-01-21 12:16:24
Lengthy Outages for Hacker News, FastHosts Web Hosting News 2014-01-06 09:56:36
Network Issues Cause Amazon Cloud Outage Web Hosting News 2013-09-16 12:18:53
Expired SSL Certificate Brings Down Windows Azure Cloud Web Hosting News 2013-02-25 10:38:00


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?