Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Norfolk
    Posts
    32

    Site review please.....

    http://www.urbanjungle.uk.com/

    I'm especially interested whether the shop works ok and whether everything looks OK in a range of browsers.

    Cheers

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minnesota
    Posts
    65
    Your header area gets distorted on my screen. I'm on IE 5.1.5 on a Mac. See screenshot.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails screenshot.gif  
    Kevin Hauge
    Modern Leaf Design
    http://www.modernleaf.com

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    441
    page views fine under mozilla 1.1. not too bad, but not a hole lot going on there.
    http://www.spingen.com :: Internet Solutions
    Multiple Domain Hosting Packages
    msn: [email protected]

  4. #4
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Norfolk
    Posts
    32
    Originally posted by Spingen
    page views fine under mozilla 1.1. not too bad, but not a hole lot going on there.
    Not too much going on I agree but it's supposed to be basic, all it's there for is to let people browse for plants as simply as possible without a lot of bells and whistles.

    AboveCenter That header is damn awful, what screen res. are you using?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Hershey, PA
    Posts
    287
    I agree with the above posters. You can make a nice plant image on your first page and make your site really attractive to show plant buyers that your company means business. Nav seemed fine for me. I was using 1280X1024 res and IE 6 on XP and it viewed well.
    IQ Studio
    www.IQStudio.net
    [email protected]
    Create.Design.Innovate

  6. #6
    using Verdana instead of Sans Serif would make ur page look a lot better methinks ...

  7. #7
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minnesota
    Posts
    65
    Originally posted by MalUK
    AboveCenter That header is damn awful, what screen res. are you using?
    I'm on a 19" monitor at 1280 x 1024, but I keep my browser window at a little over 800. As you can see from the size, it was 813 wide when that happened. I don't know what the problem was before, I'm guessing something with your forms that made the background tile with your menus. I checked it again and it seems to be fixed now.
    Kevin Hauge
    Modern Leaf Design
    http://www.modernleaf.com

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Norfolk
    Posts
    32
    Originally posted by AboveCenter


    I'm on a 19" monitor at 1280 x 1024, but I keep my browser window at a little over 800. As you can see from the size, it was 813 wide when that happened. I don't know what the problem was before, I'm guessing something with your forms that made the background tile with your menus. I checked it again and it seems to be fixed now.
    I had too much stuff on the bar for 800 res.
    Cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •