Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Question Has anyone had issues regarding Plesk 9 and sub domains not working?

    Hi everyone, I currently have a VPS at VPS Land (I know they are a bad host but this is being used to replicate a dedicated environment) and when I add a sub domain through Plesk it simple does not work after it is created. The FTP is created properly and everything but when I try to access the sub domain it does not work. Does anyone know if this is a Plesk bug or how to fix it? Thanks

  2. #2
    what exactly you mean sub-domain doesn't work? Most of the people forget to add an A record for the sub-domain.
    Did you made sure you added an A record for the sub-domain where the DNS of the main domain is hosted?
    | Server Setup | Security | Optimization | Troubleshooting | Server Migration
    | Monthly and Task basis services.
    | MSN : madaboutlinux[at] | Skype : madaboutlinux

  3. #3
    There is an A record for the subdomain, there is a valid virtual host record and the FTP has been set up correctly... I am just unsure as you why it is not working. It is very strange...

  4. #4
    Hey, I had the same problem with Plesk 8.. I was hoping they would resolve it in 9!

    In Plesk 8 I had to:

    1) Create vhost.conf file in
    directory with the following content:


    2) Add appropriate A record to the DNS zone of the domain in

    (specify this domain's IP address instead of A

    3) Run wersrvmng utility to apply changes.

    # /usr/local/psa/admin/sbin/websrvmng -v -a

    I took it from the Net but I don't remember the source...

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-03-2009, 10:31 PM
  2. Timeout Issues After Working for Awhile
    By pixd in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2007, 05:28 AM
  3. Plesk WWW not working
    By IR5 in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2007, 11:03 AM
  4. Plesk Apache not working
    By mulligan in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2005, 07:49 PM
  5. Server Issues/Software not working properly
    By IsHosting in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 12
    Last Post: 10-22-2003, 02:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts