Results 1 to 6 of 6

Thread: Any Problems?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    46

    Exclamation Any Problems?

    This is my first CSS layout I would like it if you could see if it has any viewing errors. Also I would like to know if you like my layout?

    http://www.mywebstar.co.uk/mess/

    My Old Layout was http://www.mywebstar.co.uk/index.php which I am about to change providing this new layout works ok, I don;t have another computer to try at present.

    Thank you very much in advance

    James

  2. #2

    Thumbs up Good Job

    Its really good....

    Everything is fine except the font, its ok in IE but not looking good in FF. You may try to take off bold from all body text.

    IE7 or higher auto crisp all text but not in FF. Also change page title to your company name and add bottom links.
    --------------------------------------
    Sunny - www.CraftsVision.com
    --------------------------------------
    We burn midnight oil and present you hand crafted websites.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kolkata, India
    Posts
    7
    Its really a good job done by you also I agree with craftsvision about the fonts,

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    46

    Thats a probelm

    Quote Originally Posted by craftsvision View Post
    Its really good....

    Everything is fine except the font, its ok in IE but not looking good in FF. You may try to take off bold from all body text.

    IE7 or higher auto crisp all text but not in FF. Also change page title to your company name and add bottom links.
    I am having a problem with that which is something I need to ask , I haven't applied the bold font anywhere in my script or on the page, how can I get rid of it anyone know?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    46

    * I seriously cannot find anything to help

    Quote Originally Posted by My Webstar View Post
    I am having a problem with that which is something I need to ask , I haven't applied the bold font anywhere in my script or on the page, how can I get rid of it anyone know?
    Ok this is weird, I have gone over all my code with a fine toothcombe on my Test page, and cannot find any Bold tag or a tag that would make it go bold anywhere in my html or css sheet.

    Has anyone ever had and overcome this problem before? is there something I am missing?

    Very Strange I use FF also and IE and yes in IE it shows as bigger text but also with Bold and in FF it shows as smaller txt with smaller writing.

    How strange......Any Ideas? I'll give you one of my Jammie Dodgers

    Thanks

    James

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    46

    Fixed it

    Fixed it I think I had to go over my messy code still needs tidying alittel but I cracked the boldness issue , could some check it also and see if look sbetter now I sorted the text

    http://www.mywebstar.co.uk/index.php

    Many Thanks Again

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-07-2009, 06:24 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 11-10-2008, 10:22 AM
  3. Host problems? registrar problems? config problems? please help me
    By mudley in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2007, 07:00 PM
  4. CentOS 4 on Abit/Asus MB problems and other problems?
    By gurika in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2006, 02:00 PM
  5. Iguana Hosting, problems, problems and more problems.
    By Mocosoft in forum Reseller Hosting
    Replies: 7
    Last Post: 07-28-2004, 03:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •