Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    407

    Anyone Facing this Issue with VePortal

    Any one facing any issue when Running CPanel on the VPS.

    I always seem to be getting these errors only for Cpanel VPS only.

    kernel: TCP: time wait bucket table overflow

    kernel: TCP: too many of orphaned sockets (90 in CT****)

    Even Cpanel Install by SSH or VePortal gives the same error.
    HSV Informatics Ltd - Since 2011
    Shared Hosting | VPS | Dedicated Servers

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    2,561
    It will probably be best that you post this on VePortals forum instead of here.
    ColoInSeattle - From 1U to cage space colocation in Seattle
    ServerStadium - Affordable Dedicated Servers
    Come visit our 18k sq ft. facility in Seattle!
    Managed Private Cloud | Colocation | Disaster Recovery | Dedicated Servers

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    USA
    Posts
    1,571
    What VPS technogly are you using? Virtuozzo, XenServer?, OpenVZ, HyperV, etc

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    407
    I am using OpenVZ. I was searching around and this seems to have been a problem at that time in 2006 / 2007

    VePortal Forum is not that active.
    HSV Informatics Ltd - Since 2011
    Shared Hosting | VPS | Dedicated Servers

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    287
    Quote Originally Posted by ITE Web Hosting View Post
    I am using OpenVZ. I was searching around and this seems to have been a problem at that time in 2006 / 2007

    VePortal Forum is not that active.
    Neither is VePortal

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    United States
    Posts
    89

    *

    Quote Originally Posted by drumman24 View Post
    Neither is VePortal
    Not true, I'm currently beta testing VePortal 2.0 Beta 2. It's really changed from the 1.0 series.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Nevada, US
    Posts
    5,433
    We have an advance copy v2 of vePortal, and I can tell you, it blows v1 away...
    From what we have seen most of the bugs have been worked out of the betas at this point, and it is stable enough for release.
    We're comfortable enough with it at this points we have begun using it for our VPS client base...
    .
    .

  8. #8
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK - Scotland
    Posts
    528
    Quote Originally Posted by ITE Web Hosting View Post
    I am using OpenVZ. I was searching around and this seems to have been a problem at that time in 2006 / 2007

    VePortal Forum is not that active.
    Already replied to your post in the forums - it is more likely a template problem as you get that error running commands from ssh as well without using veportal.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    407
    I would love to go by that template thingy, but it is not the template because other clients are using same template and they do not get it.

    I have rebuilt the VPS from scratch with a new template and VEID and it still shows up
    HSV Informatics Ltd - Since 2011
    Shared Hosting | VPS | Dedicated Servers

  10. #10
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK - Scotland
    Posts
    528
    So if you create a vps by ssh commands bases on the basic template, cpanel install works?

  11. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    407
    By SSH or through VePortal, It install fine but you start getting these errors logged imediately after.
    HSV Informatics Ltd - Since 2011
    Shared Hosting | VPS | Dedicated Servers

  12. #12
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK - Scotland
    Posts
    528
    Quote Originally Posted by ITE Web Hosting View Post
    By SSH or through VePortal, It install fine but you start getting these errors logged imediately after.
    if you create the vps manually through ssh and then install cpanel via ssh and get the error - its the template. In this case, cpanel might be able to login and help or diagnose the problem.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mauritius
    Posts
    407
    The Errors appears on the Host Node
    HSV Informatics Ltd - Since 2011
    Shared Hosting | VPS | Dedicated Servers

Similar Threads

  1. SolusVM vs. VePortal
    By assus in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 39
    Last Post: 12-22-2009, 04:04 AM
  2. Looking for a VePortal guru
    By w4Net in forum Employment / Job Offers
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2009, 04:47 PM
  3. Uninstall vePortal?
    By N|Kitmitto in forum Dedicated Server
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-2009, 04:42 AM
  4. Awstats issue facing again and again
    By joy_us in forum Web Hosting
    Replies: 8
    Last Post: 04-28-2009, 11:31 PM
  5. facing downtimes on Interland, any one facing the same?
    By mjoswal in forum Dedicated Server
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2004, 12:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •