Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    open_basedir novalue

    Hi, i need know how i can config open_basedir for novalue, please somebody can tell me? thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,807
    if you want it to show up as "no value" on phpinfo()

    comment it out in php.ini
    ;open_basedir =

    if you want it off for a specific vhost or something try
    php_admin_value open_basedir none
    Last edited by quantumphysics; 09-22-2009 at 12:04 PM.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    WebHostingTalk
    Posts
    8,878
    * Moved to Technical and Security Issues....

    Sirius
    I support the Human Rights Campaign!
    Moving to the Tampa, Florida area? Check out life in the suburbs in Trinity, Florida.

Similar Threads

  1. PHP open_basedir
    By SpookTech in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2007, 12:18 PM
  2. open_basedir
    By sofa_lover in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 08:39 PM
  3. open_basedir
    By checkmate in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2004, 03:32 PM
  4. open_basedir
    By NameSniper in forum Dedicated Server
    Replies: 10
    Last Post: 05-19-2004, 06:44 PM
  5. open_basedir & php.ini
    By toemik in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2003, 10:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •