Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philadelphia
    Posts
    2,277

    CPanel & Red Hat 8.0

    Has anybody had problems installing a fresh new CPanel 5.0 liscense on a fresh new server with Red Hat 8.0? Reason I ask is that I have had some problems and a few people I asked have reported the same things.

    In WHM it lists:

    apache (1.3.27 (Unix)) - Failed
    bind (9.2.1) - Failed
    Server Load 0.00 (1 cpu)
    Memory Used 3.4 %
    Swap 1 %
    Disk hdb6 (/) 40 %
    Disk hdb1 (/boot) 10 %
    Disk hdb8 (/home) 1 %
    Disk hdb5 (/tmp) 4 %
    Disk hdb2 (/usr) 27 %
    Disk hdb3 (/var)

    It doesn't list anything else like:

    exim (exim-3.36-21_cpanel_antivirus)
    imap
    interchange
    mysql (3.23.53a)
    proftpd (1.2.4)
    syslogd
    webmail
    ftpd

    I tried removing/reinstalling/updating RPM's but that didn't help.

    Thanks,
    Alec

  2. #2
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    1,571
    Are those other processes running (use "ps aux" to find out)? Try using /scripts/upcp to upgrade and see if that helps. The wrong version of the CPanel installer may also have been installed, which in that case will require you to reinstall CPanel (make sure you get cpanel-redhat8.0-install.sea from layer1.cpanel.net).
    -Mooneer
    Thoughtbug Software: Hosting shouldn't require any thought.
    Legitimate host? Support the Code of Ethical Conduct

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •