Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austin, TX
    Posts
    934

    directadmin.com down?

    Is it me or down for everyone else? I tried browsed from my G1 on T-Mobile network said gateway error.

    $ traceroute www.directadmin.com
    traceroute to www.directadmin.com (66.51.122.131), 30 hops max, 60 byte packets
    1 10.2.0.1 (10.2.0.1) 0.944 ms 1.283 ms 1.537 ms
    2 auscg02.lim.com (12.110.209.65) 3.167 ms 3.261 ms 3.341 ms
    3 ausatt2.lim.com (12.110.209.1) 2.392 ms 2.464 ms 2.535 ms
    4 auspop1.lim.com (12.124.219.117) 4.525 ms 4.604 ms 4.670 ms
    5 cr1.santx.ip.att.net (12.123.154.10) 13.843 ms 13.912 ms 13.979 ms
    6 cr2.dlstx.ip.att.net (12.122.30.130) 14.049 ms 13.209 ms 18.185 ms
    7 ggr2.dlstx.ip.att.net (12.122.138.201) 81.303 ms 81.375 ms *
    8 192.205.34.174 (192.205.34.174) 18.861 ms 19.265 ms 20.210 ms
    9 0.ge-1-1-0.XL3.DFW7.ALTER.NET (152.63.96.46) 19.709 ms 20.591 ms 21.027 ms
    10 0.so-7-1-0.XL3.CHI13.ALTER.NET (152.63.64.109) 51.595 ms 51.742 ms 53.546 ms
    11 shaw-gw.customer.alter.net (157.130.106.22) 44.269 ms 44.101 ms 41.895 ms
    12 rc2sc-tge0-1-2-0.wp.shawcable.net (66.163.76.205) 67.453 ms 66.880 ms 66.914 ms
    13 rc1ar-pos3-0.ed.shawcable.net (66.163.76.121) 90.824 ms 90.408 ms 90.317 ms
    14 ra1ar-ge1-4.ed.shawcable.net (66.163.70.46) 90.454 ms 97.877 ms 98.062 ms
    15 cat6509-vlan300.edm.tera-byte.com (66.244.192.42) 89.401 ms 89.410 ms 88.014 ms
    16 * * *
    17 * * *
    18 * * *
    19 * * *
    SysAdmin.xyz
    Having severs with customer data on it without proper monitoring is like having one night stand without using protections - eventually, there will be an 'oh s**t!' moment.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bay Area - Ca
    Posts
    289
    Its seems that way. I have not been able to access DA website since this morning.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Bay Area - Ca
    Posts
    289
    DA site works but extremely slow.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    MO
    Posts
    629
    It's working fine now. I can visit the site just fine and I've installed it three times in the past hour.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    248
    It is working ok. However it was slow today.
    -It's not about how much, it is about how to.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Austin, TX
    Posts
    934
    Yea, seems back online now. Looks like they may be DDoS-ed, just speculation.
    SysAdmin.xyz
    Having severs with customer data on it without proper monitoring is like having one night stand without using protections - eventually, there will be an 'oh s**t!' moment.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-17-2009, 02:25 PM
  2. migrate account between directadmin and directadmin?
    By betz in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 4
    Last Post: 12-04-2008, 04:28 AM
  3. DirectAdmin --> cPanel and cPanel --> DirectAdmin transfers
    By Dougy in forum Systems Management Offers
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 11:02 PM
  4. DirectAdmin - WOW!
    By P-nut in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 42
    Last Post: 02-22-2006, 03:38 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-16-2005, 12:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •