Results 1 to 9 of 9

Thread: edge host down?

  1. #1

    edge host down?

    Hi
    edgehost.com and my site www.awpost.com is down

    same for you

    any news?
    thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    3,729
    Down from here (new york city)

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    UK
    Posts
    3,100
    What is it with these threads? I have seen TONS of them. Please stop

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    574
    Are they network problems or server specific?

    Ouch in any case... seems like the storm clouds are following above edgehost's heads a lot.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    MARS
    Posts
    557
    From here down too.. Brasil - Sao Paulo | True Embratel
    ( Worldcom | and true Telefonica )

    And it does not resolve the domain IP...

    Your you config. the dns it anh error our they have a problem on there dns...

  6. #6
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philadelphia
    Posts
    2,277
    zagadka,

    Try contacting us so we can help you However its weird because edgehost.com is up and we haven't noticed any problems nor were any reported.

    Thanks,
    Alec

  7. #7
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    165
    I don't mind these posts at all...it's good to know who is having problems and who isn't.

  8. #8
    Edgesupport also not working whem my site not and no one in aim no one in icq

    and one more
    i tried to connect from other places and both address was not working
    Originally posted by phpcoder



    zagadka,

    Try contacting us so we can help you However its weird because edgehost.com is up and we haven't noticed any problems nor were any reported.

    Thanks,
    Alec

  9. #9
    Edge-Host is not down and has not been down the last 48hours except for a glitch at Cogent which was out of their hands and barely noticeable.

    The only problem you could have had is if a line on one of the atlantic lines or one specific ISP had a lot of problems.

    Especially since my monitor software is for redudance reasons setup on 3 different servers on 3 different continents.


    (And yep I'm a client and not affiliated with Edge-Host otherwise)'

    -F

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •