Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    30

    addon domains problem on cPanel

    Hello,

    When I try to addon a domain, i always got this error message.

    Error from park wrapper: Using nameservers with the following IPs: 76.74.137.77,76.74.137.135 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameser
    always getting this error when I try to addon a domain to a main account


    The domain is correctly pointing to my ip's as well..

    Thanks for your help !

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kochi,India
    Posts
    177
    Does the addon domain that you are trying to create currently exists with any other hosts?

    If so follow this

    Try to find the following option in your WHM -> Tweak Settings:

    Allow Creation of Parked/Addon Domains that resolve to other servers (i.e. domain transfers) [This can be a major security problem. If you must have it enabled, be sure to not allow users to park common internet domains.]

    and enable it. Your problem can be solved.
    Last edited by Rekhatitus; 06-17-2009 at 03:53 PM. Reason: addition
    Ezeelogin -
    The ultimate multiple server administration software.
    *Parallel shell *rm -rf protection *SSH logging*automated password changes*encrypted storage*
    AdMod.com -Delivering innovative web hosting solutions

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    30
    I though it was the issue also but I've tested with a brand new domain and still got the same error...

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kochi,India
    Posts
    177
    Then that error isn't a problem. What happens is that by default, cPanel thinks that it is going to be the nameserver for the domains that it hosts. Normally though, you are going to use the other nameservers.

    At the end of the day, as long as you are using a nameserver that resolves the domain to the correct IP it doesn't matter.
    Ezeelogin -
    The ultimate multiple server administration software.
    *Parallel shell *rm -rf protection *SSH logging*automated password changes*encrypted storage*
    AdMod.com -Delivering innovative web hosting solutions

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    30
    It works now, I have just restarted the cpanel daemon and resolved... weird.

    Thanks anyway !

  6. #6
    My personal opinion, avoid add-on domains altogether, purchase a account which includes WHM, and bam. Administrate each domain with its own control panel. Happiness Add-on domains are kind of "sucky". Weird issues always seem to creep up with add-on domains.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kochi,India
    Posts
    177
    You are welcome cbelair and glad to hear that it works.
    Last edited by Rekhatitus; 06-17-2009 at 04:07 PM. Reason: corr
    Ezeelogin -
    The ultimate multiple server administration software.
    *Parallel shell *rm -rf protection *SSH logging*automated password changes*encrypted storage*
    AdMod.com -Delivering innovative web hosting solutions

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •