Results 1 to 24 of 24

Thread: Annoying banner

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,979

    Annoying banner

    Does someone else see this annoying banner?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails banner.JPG  

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Lakeport CA, Clear Lake
    Posts
    1,856
    That's the only one you find annoying? I find most all of them annoying, that's why I use an ad blocker plugin for FF.
    Everyone is entitled to MY opinion.
    CatfishEd.com

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,979
    its not that it only bothers me visually, its that It interferes when I try to surf the forum.. the ad does not retract to its original place..

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Lakeport CA, Clear Lake
    Posts
    1,856

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by elvis1 View Post
    its not that it only bothers me visually, its that It interferes when I try to surf the forum.. the ad does not retract to its original place..
    Ah, I see your point, it needs to be corrected alright.
    Everyone is entitled to MY opinion.
    CatfishEd.com

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Carolina
    Posts
    4,987
    Quote Originally Posted by catfished View Post
    That's the only one you find annoying? I find most all of them annoying, that's why I use an ad blocker plugin for FF.
    I can see how they'd get annoying, but I like seeing the banners. It adds color to the forums. I don't like seeing the same thing over and over, I like some change.

  6. #6
    Yeah , i dont see much annoying things anymore thanks to firefox add-ons

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    What browser are you using?
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  8. #8
    Firefox , of course .

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    Sorry. Should have made it clear I was asking the OP.

    Lemme try again ...

    Quote Originally Posted by elvis1 View Post
    its not that it only bothers me visually, its that It interferes when I try to surf the forum.. the ad does not retract to its original place..
    What browser are you using?
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  10. #10
    Sorry mate

  11. #11
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,979
    Quote Originally Posted by SoftWareRevue View Post
    What browser are you using?
    Firefox , of course . and i m also from argentina

  12. #12
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    What version of fx are you using? What plugins do you have? Lots of us use Firefox and don't have the issue you're seeing. In order to fix it, we need to replicate it. And right now, I can't.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  13. #13
    Join Date
    May 2008
    Location
    Iowa
    Posts
    1,138
    Quote Originally Posted by catfished View Post
    That's the only one you find annoying? I find most all of them annoying, that's why I use an ad blocker plugin for FF.
    Couldn't agree more. However, at times I find some of the banner designs to be well designed and eye catching.
    We develop brand identity for the web.
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    Services ~ Custom Web Design, Branding & Identity, Development, Hosting & more!
    Portfolio ~ Websites, User Interfaces, Widgets & more!

  14. #14
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,979
    Here is the link of the add ons I have currently on my ffox.. did not have ad block plus when it appeared.. everything is normal after I have installed it
    http://www.youwatched.com/photo/main...serialNumber=1

    2.0.0.20 is my ffox version

  15. #15
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    EU - east side
    Posts
    21,913
    Using FF here, and have never seen the peel banner, though I am vaguely aware of its existence 'cause I've read about it.

  16. #16
    dont know why but i am yet to be confronted by such banners.

  17. #17
    Hey elvis , Why are you using firefox 2 ?

    For anyone who never saw this banners , just install ie tab , is a firefox add-on which will make internet explorer available in firefox and have some fun , lol .

  18. #18
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,979
    Quote Originally Posted by KAINSMONEY View Post
    Hey elvis , Why are you using firefox 2 ?

    For anyone who never saw this banners , just install ie tab , is a firefox add-on which will make internet explorer available in firefox and have some fun , lol .

    I am too lazy my friend .. with ad blocker everything is ok

  19. #19
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    LAX, DAL, MIA, ATL, ORD
    Posts
    8,982
    Im currently using Internet Explore 6 on this lap top and they dont seem to bother me, but it wouldnt be a bad idea to install that ff plugin if it's getting pretty messy

  20. #20
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    4,521
    Quote Originally Posted by HivelocityJJ View Post
    I can see how they'd get annoying, but I like seeing the banners. It adds color to the forums. I don't like seeing the same thing over and over, I like some change.
    Maybe also because your banners are there...
    LIMENEX WEB HOSTING
    Affordable High Performance Web Hosting in United States & United Kingdom
    Web Hosting | Reseller Hosting | Managed VPS | Managed Dedicated Servers | Cheap SSL Certificates

  21. #21
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    Quote Originally Posted by elvis1 View Post
    I am too lazy my friend ...
    I have IE tab installed. I switched rendering for this site and still don't see an issue.

    Have you considered updating fx to the latest release? You're way behind.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  22. #22
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    4,521
    Quote Originally Posted by KAINSMONEY View Post
    Hey elvis , Why are you using firefox 2 ?

    For anyone who never saw this banners , just install ie tab , is a firefox add-on which will make internet explorer available in firefox and have some fun , lol .
    What is IE tab for?
    LIMENEX WEB HOSTING
    Affordable High Performance Web Hosting in United States & United Kingdom
    Web Hosting | Reseller Hosting | Managed VPS | Managed Dedicated Servers | Cheap SSL Certificates

  23. #23
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,287
    I have seen this block appear on sites when the computer doesn't have the latest version of flash installed. Do you have the latest version from the Adobe website? http://get.adobe.com/flashplayer
    Bannaz™ | Amazing HTML5 Banner Ad Designer!
    Leading designers in online advertising
    Need banners? Visit our Website

  24. #24
    Quote Originally Posted by LaptopFreak View Post
    What is IE tab for?
    Its a firefox addon which emulate internet explorer .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •