Results 1 to 23 of 23
  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    593

    Mobile WHT Issues

    Has anyone else experienced issues with WHT on a Blackberry device?

    The links at the top don't work and I can't get to the forums index to surf around. Also, when I try to retrieve my PM's I get a login error. However, I can post on a thread after I login, just can't get to the PM's.

    I just wanted to see if anyone else has had issues.
    Maybe some screen shots of the devices on the site would be cool as well.

    Thanks!
    Check out my new Chrome Extension - Server Admin Tool
    frustratedtech.com - Helpful Server Tech Advice

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    4,521
    Yeah the links don't work, and I get occasional login errors too. However, that's on a Sony Ericsson phone.
    LIMENEX WEB HOSTING
    Affordable High Performance Web Hosting in United States & United Kingdom
    Web Hosting | Reseller Hosting | Managed VPS | Managed Dedicated Servers | Cheap SSL Certificates

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    Thanks, guys. We'll look into this.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    593
    I can login to PMs now, but if I have a long PM I cannot scroll to the bottom of that message to add my reply.

    I know you guys are fixing things, just trying to do my part in helping.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    West Chester, OH USA
    Posts
    92
    Can you give me some specifics regarding the problems? When you say the links don't work, does that mean they throw an error, or just don't do anything?
    Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    West Chester, OH USA
    Posts
    92
    Just got my hands on a Blackberry - it looks like the full site loads fine, except that there is a large black void between the top menu and the actual forum listings. I'm trying to track that down now.
    Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Scottsbluff, NE
    Posts
    1,965
    Would it be possible to just revert back to wap.wht for those that miss it? Even the mobile skin is relatively slow on my BB because it now renders css styles, etc.
    $this->hasFlavr() ? $nom->nom('nom') : $want->doNot()

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    2,410
    The site looks fine for me. I'm running a BlackBerry with 4.7.x however.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    West Chester, OH USA
    Posts
    92
    Ok, I've installed an alternate mobile style that should be applied for Blackberry user agents. Let me know if it works any better.
    Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    2,410
    Quote Originally Posted by forgueam View Post
    Ok, I've installed an alternate mobile style that should be applied for Blackberry user agents. Let me know if it works any better.
    Looks good! It is easier to navigate then the previous theme.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails gccapture_15-3.jpg  

  11. #11
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Scottsbluff, NE
    Posts
    1,965
    Quote Originally Posted by forgueam View Post
    Ok, I've installed an alternate mobile style that should be applied for Blackberry user agents. Let me know if it works any better.
    That's sexy.
    $this->hasFlavr() ? $nom->nom('nom') : $want->doNot()

  12. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    16,087
    Looks great on my iPhone. How do you make it detect the device?

  13. #13
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    16,087
    The only issue I have is that when I am on my iPhone and I click "normal version" on the bottom it just reloads the mobile edition. I'm on it now and I want to use the full version :-(

  14. #14
    The site seems to be loading perfectly fine on my iTouch?

  15. #15
    Quote Originally Posted by victor9191 View Post
    The site seems to be loading perfectly fine on my iTouch?
    Same here, it works on my iPhone and my brother's iPod Touch
    <<Please review signature formatting guidelines>>

  16. #16
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    16,087
    Quote Originally Posted by victor9191 View Post
    The site seems to be loading perfectly fine on my iTouch?
    Quote Originally Posted by powergsp View Post
    Same here, it works on my iPhone and my brother's iPod Touch
    The mobile theme works great - but try scrolling to the bottom and touching "Normal Site" - it just goes right back to the mobile theme again.

    Even though Safari on my iPhone 3G S can handle the full version of WHT *very* well I am unable to access it on the go due to this limitation.

    This is why I have two responses to this thread above instead of one because I cannot multi-quote on the mobile version.
    Michael Denney - MDDHosting LLC
    New shared plans for 2016! Check them out!
    Highly Available Shared, Premium, Reseller, and VPS
    http://www.mddhosting.com/

  17. #17
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    West Chester, OH USA
    Posts
    92
    Yeah, I think that the plugin we are using to detect the user agent overrides the action you take by clicking the "normal version" link. I am looking into a work around.

    Hang tight!
    Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

  18. #18
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    16,087
    Quote Originally Posted by forgueam View Post
    Yeah, I think that the plugin we are using to detect the user agent overrides the action you take by clicking the "normal version" link. I am looking into a work around.

    Hang tight!
    No problem - I would browse WHT a lot more if I could access the full site but unfortunately I can't while I'm on the go

    No rush, just whenever you get to it.
    Michael Denney - MDDHosting LLC
    New shared plans for 2016! Check them out!
    Highly Available Shared, Premium, Reseller, and VPS
    http://www.mddhosting.com/

  19. #19
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    West Chester, OH USA
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by MikeDVB View Post
    No rush, just whenever you get to it.
    If only my boss were that laid back...
    Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

  20. #20
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    16,087
    Haha, well I'm not your boss
    Michael Denney - MDDHosting LLC
    New shared plans for 2016! Check them out!
    Highly Available Shared, Premium, Reseller, and VPS
    http://www.mddhosting.com/

  21. #21

    WHT Glitches

    I have found several glitches in the mobile version of WebHostingTalk.com.

    1. The premium/corporate pages do not load. They appear as blank pages.

    2. When I select to use the Normal Version of WHT instead of the Mobile Version it does not let me. It just reloads the page.

    I am using the iPhone 3GS (newest version). I will post other glitches I find in regards to the Mobile Version as I find them if you would like...

  22. #22
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    404
    Interested to see when this will be done

    I had login problems with my Windows Mobile Phone using Opera. I tried webhostingtalk.mobi but it redirected to leaseweb...

    A Windows Mobile App would be nice

  23. #23
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by MikeDVB View Post
    No problem - I would browse WHT a lot more if I could access the full site but unfortunately I can't while I'm on the go

    No rush, just whenever you get to it.
    Yep I have the same issue with my iPhone.

    Also, if you go to a thread with 3+ pages sometimes there is a last page link in the thread nav, but most of the time there is not, which can be a bit of a pain if you have previously viewed the the thread before, and just need to get to the last page to see the latest replies.

    Something else, but a minor point, if you post/reply using your iPhone, then view the post later on (via your pc), you find that your signature is not showing.
    Last edited by EU Hosting Talk; 07-16-2009 at 10:46 AM. Reason: Typo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •