Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 34
  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3,994

    WHT Helpdesk Moved and LiteSpeed Powered?

    Hello,

    I noticed that the helpdesk has moved from http://www.webhostingtalk.com/helpdesk to http://helpdesk.webhostingtalk.com. As such when I click on the "Tracking URL" on replies by mods through WHT's helpdesk, the link is not working. Maybe iNet should correct the link.

    Besides that, have any of you noticed that WHT is now running on LiteSpeed?
    Aspiration Hosting | The Managed Cloud Server with Auto Failover
    High Availability Pure SSD DDR4 RAM CDN Bundled Triple Layer Backups

    NoFrillsReseller.com | Budget Reseller Hosting + 24x7 Live Chat Support

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    32,956
    Interestingly, the URL issue was due to a LightSpeed side effect.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    32,956
    We're testing Lightspeed again, and doing an ROI. So if anyone notices any issues, please let us know.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3,994
    Great to hear that.

    By the way, it's LiteSpeed.
    Aspiration Hosting | The Managed Cloud Server with Auto Failover
    High Availability Pure SSD DDR4 RAM CDN Bundled Triple Layer Backups

    NoFrillsReseller.com | Budget Reseller Hosting + 24x7 Live Chat Support

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,570
    I think I've noticed the pages across WHT have been loading faster, at least for me it has.

  6. #6
    Is it related to Litespeed that I am having issue while searching the forum?
    2 out of 5 times, all I get is a blank page.
    (Or may be I am searching way too often)

    Everything else seems to be working fine.
    Find solution to every problem ---> Google.com

  7. #7
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Middle Dearth
    Posts
    21,233
    Quote Originally Posted by JLHC View Post
    By the way, it's LiteSpeed.
    We got an off brand for testing.
    Having problems, or maybe questions about WHT? Head over to the help desk!

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    666
    Quote Originally Posted by Fastian View Post
    Is it related to Litespeed that I am having issue while searching the forum?
    2 out of 5 times, all I get is a blank page.
    (Or may be I am searching way too often)

    Everything else seems to be working fine.
    Same thing has been happening to me since yesterday, additionally sometimes Firefox attempts to download the PHP files as if PHP wasn't configured.

  9. #9
    Join Date
    May 2001
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    4,910
    Quote Originally Posted by Fastian View Post
    Is it related to Litespeed that I am having issue while searching the forum?
    2 out of 5 times, all I get is a blank page.
    (Or may be I am searching way too often)

    Everything else seems to be working fine.

    The white page during a search is related to PHP memory limits being hit during the search. This is something that has been happening for about a week. I have expanded the memory limits numerous times, but larger queries keep pushing the boundaries.

    I did a few searches for very broad terms, such as MySQL and hosting and I did not receive an error though. It's fairly intermittent and shows up during peak periods for searching. I'm still looking into it though.

    Quote Originally Posted by txitcs View Post
    Same thing has been happening to me since yesterday, additionally sometimes Firefox attempts to download the PHP files as if PHP wasn't configured.
    I have been keeping an eye out for these occasions; the next time you receive one of these, can you open the file and see if it is indeed a PHP script or just the HTML? I suspect this is a header issue and that Firefox is not knowing to display the HTML.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    666
    I'll open it up and check next time, but I'm positive there won't be any PHP in there...probably either HTML or a blank file...but I will double check anyway.

    As far as the white pages, I haven't got them on the search, but rather on the index page of the forums.

  11. #11
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    32,956
    Quote Originally Posted by JLHC View Post
    Great to hear that.

    By the way, it's LiteSpeed.
    Yes. Yes it is. It's kinda like, I usually spell form f.o.r.u.m.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,078
    WHT seems much faster for me and the helpdesk is also quite snappy , good work WHT

  13. #13
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3,994
    Yeah it seems that the helpdesk link has been fixed as well.
    Aspiration Hosting | The Managed Cloud Server with Auto Failover
    High Availability Pure SSD DDR4 RAM CDN Bundled Triple Layer Backups

    NoFrillsReseller.com | Budget Reseller Hosting + 24x7 Live Chat Support

  14. #14
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,172
    Page load times seem to be faster than before. Litespeed rocks!
    I'm interested to see the stats compared with Apache.
    Last edited by HD Fanatic; 04-25-2009 at 03:09 PM.

  15. #15
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    1,083
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU
    THANKYOU


    If there was one thing that bugged me about WHT, it was the loadtimes, but MUCH, MUCH better now. Thanks.
    FazeWire Web Services.
    || We have provided great prices and better support since 2006. Located in Seattle, WA!
    || -----------------
    || Shared Hosting - VPS - Dedicated Servers - Colocation - Software Licenses

  16. #16
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    32,956
    Quote Originally Posted by FazeWire View Post
    ... MUCH, MUCH better now.
    Good to hear!
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  17. #17
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Australia
    Posts
    771
    It's actually slower for me. Litespeed + Opera = No?

  18. #18
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    666
    Yeah those PHP files are just empty, 0 bytes.

    Thats very strange...

  19. #19
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jersey
    Posts
    2,965
    Just be very cautious wile using LiteSpeed. It works well for anything *basic* that you do in apache. If you try to use any of the complex apache features in LiteSpeed the results are less than satisfactory. I dont remember any off top of my head but yea, just be cautious.
    Email: info ///at/// honelive.com

  20. #20
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    391
    WHT is now MUCH faster for me ! I like that
    Mostafa
    http://www.Venatra.com
    Venatra.com .:. Specializing in VPS Hosting

  21. #21
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Ferenginar
    Posts
    4,156
    Quote Originally Posted by Jamson View Post
    It's actually slower for me. Litespeed + Opera = No?
    Fellow (rare) Opera user here. It actually seems faster after "the incident", moving to SL and implementing LiteSpeed.
    What's your budget?

    Seriously, what's your budget?

  22. #22
    Join Date
    May 2001
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    4,910
    Quote Originally Posted by RossMAN View Post
    Fellow (rare) Opera user here. It actually seems faster after "the incident", moving to SL and implementing LiteSpeed.
    Yea we have base line load metrics from before the move to SL, after the move, and then the beginning of the Litespeed trial.

    So far I have not seen a huge change in our load times, they have dropped on average, but not as much as I would have hoped (~50ms so far).

  23. #23
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Among the corn
    Posts
    10,673
    Quote Originally Posted by bear View Post
    We got an off brand for testing.
    Powered by "lightning fast" gerbils, or mice?

    I thought WHT was already running litespeed, and this took place a couple years back?
    Linux admin, support tech, php developer for hire. PM for more info

  24. #24
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,172
    Quote Originally Posted by linux-tech View Post
    Powered by "lightning fast" gerbils, or mice?

    I thought WHT was already running litespeed, and this took place a couple years back?
    I read that they wanted all their clusters to be running the same web server so they switched back to Apache.

  25. #25
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,172
    Is WHT back to Apache again?

Page 1 of 2 12 LastLast

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •