Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142

    * Error In phpmanager

    Hello evry one

    I need your help in phpmanager becouse I sent many messeges to phpmanager support but I didn't received and messeges from him.


    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/captain/public_html/support/config.php(1) : eval()'d code on line 103

    Fatal error: input in flex scanner failed in /home/captain/public_html/support/templates/languages on line 1


    Thank you
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    United kingdom
    Posts
    1,003
    You might want to run the install script again... and also check that there are tables in your database.

    Alan
    Alan Ho
    Former Systems Administrator

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    I re-installation this script because I moved this account to new server


    Thank you for help me
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    1,616
    Originally posted by Captain
    I re-installation this script because I moved this account to new server


    Thank you for help me
    Did you remember to change your IP Address in the members area of phpmanager.com?
    Clook Internet - www.clook.net
    Fully managed UK based webhosting provider
    Est 2002, 24/7 phone support, all the bells and whistles!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    Yeah I change ip and him sent to me 2 files(installation.php,config.php)
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  6. #6
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    1,616
    I don't think this is an error in the phpmanager script as I'm sure I've seen it mentioned before in their forum.

    Have a search on there and see if you can find it.
    Clook Internet - www.clook.net
    Fully managed UK based webhosting provider
    Est 2002, 24/7 phone support, all the bells and whistles!

  7. #7
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    Please sir If you can get solution this problrm tell me because I can't write in this thread

    You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


    Thank you
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    339
    Hi,

    check to make sure the tables are in your database.

    also, make sure you've added your username to your database, otherwise the tables won't be created.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    I do it all that many times

    Thank you for help me
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    339
    Hi,

    if the tables where there, you would not get that error.

    please submit a support request via the members area.

    as for access to the forum, you have to request access via the members area.

  11. #11
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    Please come in MSN messenger

    Thank you
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  12. #12
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    Mr.Locutus
    You have bad support
    I sent to you all my information but no thing change Please Help me I can't wait more that
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  13. #13
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    1,616
    mCrypt is compiled into PHP on your server isn't it? (to check have a look at a phpinfo page)
    Clook Internet - www.clook.net
    Fully managed UK based webhosting provider
    Est 2002, 24/7 phone support, all the bells and whistles!

  14. #14
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    Yeah sir
    mCrypt is compiled 5 times but no way

    I need your help

    Thank you
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  15. #15
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    1,616
    It would seem you've been struggling with this for a while. If you want me to take a look at it for you PM me your details and I'll get onto it later today.
    Clook Internet - www.clook.net
    Fully managed UK based webhosting provider
    Est 2002, 24/7 phone support, all the bells and whistles!

  16. #16
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Canada
    Posts
    142
    That you so much Mr.Jim_UK

    I will send to you pm messege
    Log On.
    Hack In.
    Go AnyWhere.
    Steal AnyThing.

  17. #17
    Join Date
    May 2002
    Posts
    323
    I *think* it sounds like a problem I had a while ago (but er... it was a while ago )

    The default location for the php config file changed recently. When I first got my server, the old version of php that was in wanted that file someplace, and was using it. When I upgraded, php expected that file to be somewhere else and didn't find it there, so it used all defaults for its options.

    Moving the file to the right place corrected all my problems. Of course, I had to reinstall phpmanager, but at least the problems were fixed.

    That's something you may want to check...
    - prime [[email protected]]
    ExclaimHosting - Your voice on the web.
    Fast, reliable hosting, at prices you can afford.
    http://www.exclaimhosting.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •