Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    37
    Friday I had to have my server rebuilt because of Lion worm. I did initial control panel setup and everything went OK. Installed mySQL and PHP, no problems.

    Today I go to my admin page: http://208.155.69.205/admin/ and it is BLANK!!! -- PAGE NOT FOUND.

    Telnetted to: /usr/admserv/html/.cobalt/admin and there are no pages listed.

    I know I didn't delete them...the directory isn't even visible through FTP.

    Should my admin pages be there? If so, where can I get them to reinstall (Cobalt OS 5.0).

  2. #2
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    New York/USA
    Posts
    1,689
    contact your hosting provider i suppose..

  3. #3
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    37
    Yes, but should the admin control panel files be there? If so, what files?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Dundee, UK
    Posts
    1,366
    there shouldnt be any files in that folder except for a .htaccess

  5. #5
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Dundee, UK
    Posts
    1,366
    trygoing here instead of putting in /admin

    http://ipnumber:81/.cobalt/sysManage/index.html

  6. #6
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    37
    That worked. Thanks.

  7. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •