Results 1 to 7 of 7

Thread: Toolbar

  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Orlando Florida
    Posts
    538

    Question Toolbar

    Im not a programmer my self but im sure this would be cool. Many of y ou know of the yahoo or google toolbar for IE. Well Ive been wanting one of these but i dont think there is one out there. Maybe someone could make one or maybe there is one I dont know about. Basically have it so that you can type in a domain and click whois or click traceroute and it will do that. This saves you the trouble of going to other pages to do this. Just and idea lol.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    61
    Yeah I have been wanting something like that for a while as well!

    Anybody have any idea where I can find anything like that?
    Chinthaka Wickramaratna
    http://www.M6.net
    multi-account windows hosting packages

  3. #3
    I could make something like that.
    But right now i dont have the time for freeware work sorry.
    If a hosting company wants me to make it and then they can offer it i dont mind
    Contact me if you want this made

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    549
    Make your own with just HTML knowledge:
    http://home.worldonline.dk/viksoe/instbar.htm

    You basically need to change the Strings section in BarInst.ini and setup a text field that plugs the domain in a whois url search.
    Last edited by vipe; 10-09-2002 at 03:58 PM.
    Modest Mouse Talk

  5. #5
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Orlando Florida
    Posts
    538
    i get a 404 error.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5

  7. #7
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    549
    Opps, thanks for the heads up.
    Modest Mouse Talk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •