Results 1 to 6 of 6

Thread: Dns

  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Malibu, CA
    Posts
    117

    Dns

    I registered two domain names for my customers (Sept 26) before enom upgraded their system (Oct. 1-2). I am not sure if this is related to enom or not, their dns solutions are slow and take more than a weeek while other domains' dns hav no problem. The two customers claim a lot.

    But, it is really strange because I can see those web site, but they cannot theirs with
    http://www.theirdomains.com
    but only with
    http://theirdomains.com
    Also, they cannot use name servers by their names but only by IP addresses.

    I am living in Japan, this is connected to the strange phenomena?
    I want anybody to give suggestions.

    Thanks a lot. Joe.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Australia
    Posts
    771
    I have had problems with enom changing name servers before.. and no matter what is said, according to them "it is all set right".. yet it takes a week and a half to actually put the name server update through?

    It is just pathetic..

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    61
    They are probably just having a few problems after their upgrade.

    Hopefully they will sort it out soon.
    Chinthaka Wickramaratna
    http://www.M6.net
    multi-account windows hosting packages

  4. #4
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Arabia
    Posts
    678
    I do not think this is an eNom problem, more like a server zone thingy? I'm no server expert, but that's what I hear cause domains not to work without the www. - Might even be propagation ?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    19
    It's weird. I just registered my domain name the other day and the same thing is happening with it. andrewhollar.com works but not www.andrewhollar.com What's weird is that a few days ago the www did work, but now it doesn't. I'll just give it some time...

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Australia
    Posts
    771
    perhaps it is a raq server.. have seen them have that problem before.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •