Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262

    look at this load lol

    lol this is a crazy load

    2:47pm up 4 days, 1:05, 1 user, load average: 365.60, 0.81, 860.62


    lol gonna have to check this out think it needs a kernel upgrade since its redhat 7.3 and last time it did this it had a kernel error in the /var/log/messages so i'll check it out

    but the loads are wicked high.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    oh and this is'nt a hosting server of mine customers are'nt on this one lol.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    UK
    Posts
    3,100
    wow

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    2:50pm up 4 days, 1:09, 1 user, load average: 809.98, 142.81, 191.88
    2082 processes: 2081 sleeping, 1 running, 0 zombie, 0 stopped
    CPU states: 4.5% user, 12.0% system, 0.0% nice, 83.3% idle
    Mem: 506236K av, 494896K used, 11340K free, 0K shrd, 29436K buff
    Swap: 1044184K av, 454196K used, 589988K free 473

    -------

    lol no wonder look @ how many processes are running

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    UK
    Posts
    3,100
    2082

  6. #6
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England, UK
    Posts
    734
    *wow* oh my...

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    ok i killed all the plesk stuff even killall -9 httpd and here is whats having so many processes

    -----
    25269 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25273 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25379 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25393 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25505 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25818 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL


    ----

    what would i go about doing to kill that and it looks like the frontpage support has a bug to open up so many processes.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    1,571
    Originally posted by zdwebhosting
    ok i killed all the plesk stuff even killall -9 httpd and here is whats having so many processes

    -----
    25269 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25273 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25379 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25393 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25505 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL
    25818 ? D 0:00 /usr/local/psa/apache/bin/httpd -DFRONTPAGE -DHAVE_SSL


    ----

    what would i go about doing to kill that and it looks like the frontpage support has a bug to open up so many processes.
    I'd reboot it if kill -9 isn't killing them.
    -Mooneer
    Thoughtbug Software: Hosting shouldn't require any thought.
    Legitimate host? Support the Code of Ethical Conduct

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    Originally posted by mind21_98


    I'd reboot it if kill -9 isn't killing them.
    yea i last resorted to that and i was'nt going to kill -9 pid for 2000 proccesses so i had to reboot it (ugh) .

  10. #10
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Chandler, Arizona
    Posts
    2,564
    that is hard on the life of your server you know that right? hope your renting that server....thats a bit weird its under that much load though. oh well good luck getting it fixed.
    -Robert Norton
    www.SophMedia.com

  11. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    Originally posted by interactive
    that is hard on the life of your server you know that right? hope your renting that server....thats a bit weird its under that much load though. oh well good luck getting it fixed.
    yea its a dedicated and lucky i caught it within not to long then

  12. #12
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Australia
    Posts
    24,009
    Server specs?? Nice loads btw.
    AussieHost.com Aussie Bob, host since 2001
    Host Multiple Domains on Fast Australian Servers!!

  13. #13
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,262
    processor : 0
    vendor_id : AuthenticAMD
    cpu family : 6
    model : 6
    model name : AMD Athlon(tm) XP 1600+
    stepping : 2
    cpu MHz : 1400.056
    cache size : 256 KB
    fdiv_bug : no
    hlt_bug : no
    f00f_bug : no
    coma_bug : no
    fpu : yes
    fpu_exception : yes
    cpuid level : 1
    wp : yes
    flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 mmx fxsr sse syscall mmxext 3dnowext 3dnow
    bogomips : 2791.83
    ------

    512 ram

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •