hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Web Hosting Main Forums : Dedicated Server : CGI script stopped working
Reply

Forum Jump

CGI script stopped working

Reply Post New Thread In Dedicated Server Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2001, 01:54 AM
gertiebeth gertiebeth is offline
Junior Guru Wannabe
 
Join Date: Jan 2001
Location: MN, USA
Posts: 97
Exclamation

Hi again all! I have 404 finders installed on all the pages on my RaQ4 and, thanks to Chicken and the rest of you for helping with my .htaccess file, everything was running perfectly... Until 2 days ago. Now my script can't/won't read the data files to report dead links. It is the weirdest thing. The scripts are installed properly (they USED to work!) so I have to believe it is a server issue. The only thing I changed recently on my RaQ was the an .htaccess file for another site. It was the CGI wrap fix:

Options +ExecCGI
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl

And I put it in the folder that the scripts were being called from. Now THAT script works perfectly and my 404 finders don't.

Any help? <sheepish grin>

__________________
~Gertiebeth



Sponsored Links
  #2  
Old 03-31-2001, 03:49 AM
Chicken Chicken is offline
Web Hosting Master
 
Join Date: Jun 2000
Location: Southern California
Posts: 12,121
Quote:
Originally posted by gertiebeth
...everything was running perfectly... Until 2 days ago.
DOH!

You probably thought this was going to be a helpful post, but I regret to tell you it isn't. I can't see why that would have affected anything.

Install any of those RaQ breaking patches lately? You know, the ones that 'fix' things?

__________________
HostHideout.com - Where professionals discuss web hosting.

Chicken

  #3  
Old 04-01-2001, 09:26 AM
allan allan is offline
Retired Moderator
 
Join Date: Dec 2000
Location: Leesburg, VA
Posts: 3,205
Out of curiousity...if you remove the other .htaccess file do the original ones start working?

Its doubtful, but I am curious.

I think chicken might be on the right path, have you installed any Cobalt patches recently?

__________________
My Political Blog

Sponsored Links
Reply

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
Time Warner Suffers Widespread Outage Web Hosting News 2014-08-27 10:13:29
Service Providers Push Updates to Fight OpenSSL Heartbleed Bug Web Hosting News 2014-05-01 08:31:27
Web Hosting Sales and Promos Roundup - December 6, 2013 Web Hosting News 2014-05-23 15:42:37
OpenStack and the AWS API Debate Web Hosting News 2014-05-09 12:40:29
Pingdom Talks Top Web Hosting Cities and Countries Web Hosting News 2014-05-09 12:40:35


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?