Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    I have order VPS from VPSVille UK base data center CPanel 4 VPS plan. i have old VPS server with Cpanel too and i have try to transfer few Accounts from the old one to the new vps from VPSVille.
    The sites hosted on the old server are working fine with NO ERRORS OR PROBLEMS!
    Some sites have transfered and all work fine like mySQL, mail, viewing images, flash etc. But some of the sites have some errors like http://94.229.66.204/~tehnolog can`t connect to database i have transfer the site automatically from WHM transfers option and manyaly creating full backup and then restoring to the new server and all the time i get the same message, the problem is not just with joomla i have problem with http://94.229.66.204/~tehnolog/forum PHPBB3 forum i have already transfered joomla and phpbb3 site from the old to the new server ( romanticni.com.mk and forum.romanticni.com.mk ) and all works fine on but with the user tehnolog mysql do not work like they should i have.
    Additionally i have transfer http://94.229.66.204/~paffi and on the user account paffi i can`t view any hosted image i have try to upload new images from my HDD not and i can`t view them too, Mysql is working on paffi but i cant view images. when i try to open any image i get this screen: http://94.229.66.204/~paffi/FLASH/2.png for example
    User accounts paffi and tahnolog are hosted on the same old VPS and the bout f them work fine there.
    I have try to contact VPSVille support and they just escape from helping me saying like i need to contact my old host because my sites do not work, i need to contact webmaster etc, etc.
    can someone help me what can be the problem ?
    I`m very disappointed from VPSVille support.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Citrus Heights, CA
    Posts
    1,680
    The issue is probably that the username and passwords for your mysql databases arent matching up on the new server. You need to add a new user to each of the databases, and then go in and change the configuration of your joomla, forum, etc. to match.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Australia
    Posts
    5,837
    The images are most likely blocked by anti-hotlink code. Check the .htaccess files in the affected directories.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    ok thanks Mark the pass and user was ok but i need to additionally add them to the database i do not know why ?! but is ok i have fix it.
    Still i have the problem with viewing the images for user account paffi and still i get this message : http://94.229.66.204/~paffi/FLASH/2.png (http://94.229.66.204/%7Epaffi/FLASH/2.png) i have check the user permissions and they seams to be fine

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Location
    Citrus Heights, CA
    Posts
    1,680
    do you have an htaccess file in there by chance? try removing it for now.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    The images are most likely blocked by anti-hotlink code. Check the .htaccess files in the affected directories.
    I do not have knowledge about .htaccess how should look like, here is the code:
    RewriteEngine on
    # -FrontPage-
    IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*
    <Limit GET POST>
    #The next line modified by DenyIP
    order allow,deny
    #The next line modified by DenyIP
    #deny from all
    allow from all
    </Limit>
    <Limit PUT DELETE>
    order deny,allow
    deny from all
    </Limit>
    AuthName kavadar4e.com
    AuthUserFile /home/paffi/public_html/_vti_pvt/service.pwd
    AuthGroupFile /home/paffi/public_html/_vti_pvt/service.grp
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://kavadar4e.com/.*$ [NC]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://kavadar4e.com$ [NC]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.kavadar4e.com/.*$ [NC]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.kavadar4e.com$ [NC]
    RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC]
    <Files 403.shtml>
    order allow,deny
    allow from all
    </Files>
    deny from 85.10.36.130
    deny from 66.249.71.140
    deny from 66.249.71.138
    deny from 66.249.71.139
    can you see any mistakes ?

  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    do you have an htaccess file in there by chance? try removing it for now.
    I have renamed and still the same message
    UPDATE: when i have renamed it now on all files and folders i get the message
    UPDATE 2: of many changes befor i have rename the .htaccess i have changed the permissions for public_html . Now with renamed htaccess file the images are loading
    Thanks again all

  8. #8
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    436
    i have removed this line RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC] and renamed back the file and now evrything works fine
    Finaly i et some atention from VPSVille after 3-4 messages wastet with them i get the reply abut MySQL users to check the pass and to check .htaccess file but allredy i have fix them with help from WHM support ( you guys )

  9. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •