Results 1 to 23 of 23
  1. #1

    www.rackeasy.com

    Hello everyone. I'm currently getting a few people saying that our site dosen't work via internet explorer 5.0, so that's where you guys come in. Please go to http://www.rackeasy.com,with ie5, and post screen shot's of any problems using ie5.
    Last edited by ChickenSteak; 09-21-2002 at 11:16 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Australia
    Posts
    771
    Works fine for me...?

  3. #3
    Are you using ie 5.0?

  4. #4
    Works fine for me, IE 5.0.

    Nice design, btw. Althought it's obviously inspired from Dot5Hosting, I love the way it's styled and implemented.

  5. #5
    Hmm, weird. Thank's for the compliment .

  6. #6
    Do you mean it doesn't work on IE 5.0 on a MAC?

  7. #7
    Hmm, nope on regular pc I even tryed it setup ie5 on old comp, and it didnt work . Along with some people say it dosen't work, I've tried it on a mac and it works.

  8. #8
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    2,994
    Works fine for me...

    however it could be IE5.5 that's a problem. On NT and 2000 there was a bizarre bug with JPEGs read live from sites (i.e. not from cache) which caused the last scan line of the jpeg to fail to load. This gave the impression of a transparent one pixel line beneath the picture... especially annoying if you have lots of jpeg slices one beneath the other.

    And what is the Microsoft knowledge base recommended fix? Design your site using GIFs... fantastic response
    http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q277571

  9. #9

  10. #10
    Rack Easy.com's staff designed it .

  11. #11
    Originally posted by Rich2k
    Works fine for me...

    however it could be IE5.5 that's a problem. On NT and 2000 there was a bizarre bug with JPEGs read live from sites (i.e. not from cache) which caused the last scan line of the jpeg to fail to load. This gave the impression of a transparent one pixel line beneath the picture... especially annoying if you have lots of jpeg slices one beneath the other.

    And what is the Microsoft knowledge base recommended fix? Design your site using GIFs... fantastic response
    http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q277571
    Let me look into this, as this may be exactly what's happening.

  12. #12

  13. #13
    Join Date
    May 2002
    Location
    Huntington Beach, Ca
    Posts
    392
    Kinda looks like: http://www.advantahost.com/home/index.html maybe just the header graphic..

  14. #14

  15. #15
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Port Coquitlam(Vancouver), BC, Canada
    Posts
    174
    Nice.. Does look like Protinium...

    Worked fine
    -Faraaz

  16. #16
    I checked it in IE 5.5. It works fine for me. Your site looks excellent.

  17. #17
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    30
    I don't know what it's supposed to look like, but here's a screen shot taken with IE 5.0 on a PC
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails screenshot.jpg  

  18. #18
    Yea protinium did it.

  19. #19
    Originally posted by pijio
    I don't know what it's supposed to look like, but here's a screen shot taken with IE 5.0 on a PC
    That's exactly what's happening!

  20. #20
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minnesota
    Posts
    65
    Works fine on IE 5.1.5 on a Mac if you're interested ... except that it has a vertical scroll down past the site with nothing but white space. Probably a table height or image error, but I can't tell what it is from looking at it.

  21. #21
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    704
    Who's Protinium?

  22. #22
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    NY
    Posts
    242
    Very nice! Get rid of the , at the end of the link

  23. #23
    Fixed .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •