Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    May 2001
    Location
    Asia
    Posts
    64

    Arrow CP4 hotlink protection function

    My site is currently using CP4, which has the option to enable hotlink protection. The problem is, although I have enabled it some sites can still hotlink my images and therefore steal my bandwidth. Is there anyone else with the same problem? Is there anything that can be done about this?
    Animetric.com now!
    http://www.animetric.com

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    5,383
    Our users are reporting similar problems. I guess cpanel still has some work to do
    Clustered Hosting With Continuous Data Protection (CDP)
    http://www.solidinternet.com
    8 Years of hosting excellence!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    1,392
    Same here. Must be a bug which hopefully they will fix soon.
    SERVSTRA | THE HIGH BANDWIDTH SERVER SPECIALISTS
    Lowest prices on 2Gbps, 5Gbps & 10Gbps DEDICATED unmetered servers!!!
    █ Custom 10Gbps unmetered clustered server solutions! Email us for more info!
    Over 24 world wide locations to choose from!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    9,576
    you could try using a .htaccess file of your own. Just googled and found this. Might help you out:

    http://www.htmlbasix.com/disablehotlinking.shtml

    Greg Moore
    Former Webhost... now, just a guy.

  5. #5
    i've been looking if there's a solution for the cpanel.
    it works!!.. mine is enabled and noone is able to hot link, BUT it did someting odd to my site.

    please check:

    http://mda.lunapple.com
    (i guess you have to copy-paste the url)
    and

    http://mda.lunapple.com/

    the one without the ending "/" will not display any images even from it's own domain.

    please... need help on solving this

  6. #6
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Canada
    Posts
    1,598
    Originally posted by lunapple
    the one without the ending "/" will not display any images even from it's own domain.
    What does your hotlinking code look like?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    960
    lunapple, I'm having the same problem. How did you fix it?

  8. #8
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Ecuador
    Posts
    51
    mine works fine

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    960
    Mind to share the code you're using?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •