Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    114

    Outgoing Mail On Server Problem

    We carried out a major clean up on our server but when i send out mail i get this message:
    "This message was created automatically by mail delivery software.
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    xxxxmydomain@aol.com
    The mail server could not deliver mail to [email protected]. The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries."
    --
    Would anyone know what i need to change, to have this working, just checking, thanks!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    Do you sent these by nobody in the header?
    Online power for online people!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    114
    In the settings in WHM this is "not" ticked// Prevent the user "nobody" from sending out mail to remote addresses (PHP and CGI scripts generally run as nobody if you are not using PHPSuexec and Suexec respectively.)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    Try to install suPHP and I believe this will solve your problem.
    Online power for online people!

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    114
    solved by theserverdoctor - thanks!!! powerdot

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    You are welcome my friend.
    Glad to hear that all went fine now.
    Online power for online people!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •