Results 1 to 6 of 6

Thread: http down

  1. #1
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    837

    http down

    Im able to ping / SSH into my server however unable to access any websites?

    any idea what to do

    doing a top shows (no sign of http)


    4726 root 16 0 2168 1088 828 S 0.3 0.0 0:02.76 top
    1 root 15 0 2040 636 548 S 0.0 0.0 0:00.43 init
    2 root RT 0 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 migration/0
    3 root 34 19 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 ksoftirqd/0
    4 root RT 0 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 watchdog/0
    5 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 events/0
    6 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 khelper
    7 root 16 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kthread
    10 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kblockd/0
    11 root 20 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kacpid
    136 root 20 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 cqueue/0
    139 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 khubd
    141 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kseriod
    205 root 25 0 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 pdflush
    206 root 15 0 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 pdflush
    207 root 20 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kswapd0
    208 root 20 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 aio/0
    359 root 11 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kpsmoused
    382 root 17 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 ata/0
    383 root 17 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 ata_aux
    386 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 scsi_eh_0
    387 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 scsi_eh_1
    388 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 scsi_eh_2
    389 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 scsi_eh_3
    398 root 15 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 ksnapd
    401 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.10 kjournald
    433 root 11 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kauditd
    467 root 21 -4 2760 1176 396 S 0.0 0.0 0:00.52 udevd
    887 root 10 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kedac

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Canada
    Posts
    8,910
    Try:

    /usr/local/apache/bin/apachectl start

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    837
    hmm i get this

    [email protected] [~]# /usr/local/apache/bin/apachectl start
    /usr/local/apache/bin/apachectl start: httpd (pid 8162) already running
    [email protected] [~]#

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Chicago
    Posts
    163
    Try stop and start

    /usr/local/apache/bin/apachectl stop
    /usr/local/apache/bin/apachectl start

    Then check in logs what is going on

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Top Secret
    Posts
    11,687
    [email protected] [~]# /usr/local/apache/bin/apachectl start
    /usr/local/apache/bin/apachectl start: httpd (pid 8162) already running
    [email protected] [~]#
    This happens from time to time on cpanel servers. Try this:
    Code:
    ps xua | grep 8162
    Do you see anything at all for http? If so, something else is wrong. If not, then you should be able to simply stop and start it again.
    WHMCS Guru - WHMCS addons, management, support and more.
    WHMCS Notifications Extended - Add slack, hipchat, SMS, pushover to WHMCS !!
    Always looking for Linux, WHMCS, Support Desk work. PM for details

  6. #6
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    837
    Thansk i got it working was down to firewall issue!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •