Results 1 to 5 of 5

Thread: spambox

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    INDIA
    Posts
    9

    spambox

    HI,

    i have enabled spamassassin , i can see spam folder in horde too
    but spam mail does not filter or goes to spam folder.

    wheni check full header it shows
    X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.3 (2007-08-08) on clam.unixbsd.info
    X-Spam-Level:
    X-Spam-Status: No, score=0.5 required=8.0 tests=AWL,BAYES_00,HTML_MESSAGE, HTML_MIME_NO_HTML_TAG,JOIN_MILLIONS,MIME_HTML_ONLY autolearn=no version=3.2.3

    how can i get spambox option work?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ohio
    Posts
    1,641

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Shimonoseki
    Posts
    2,101
    According to those headers, the email has only 0.5 spam score and tagged as HAM.

    I am not familiar with Horde, but is it integrated with spamassassin?

    Edit: Dang! Chris beat me
    Closed for winter...

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Kerala, India
    Posts
    4,750
    winlinfix

    Try deleting and recreating email account and see if spam mails are entering spam box.
    David | www.cliffsupport.com
    Affordable Server Management Solutions sales AT cliffsupport DOT com
    CliffWebManager | Access WHM from iPhone and Android

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    INDIA
    Posts
    9

    spambox issue resolved

    HI,


    the issue has been resolved after upgrade
    eximup --force
    enable /disable spamassassin in tweak setting
    enable /disable spamabox in tweak setting

    enable /disable spamd at service manager
    enabled /disabled spamassassin /spambox for user and reconfigure the rules.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •