Results 1 to 4 of 4

Thread: PerlBill Help

  1. #1

    * PerlBill Help

    I'm having one heck of a time getting this to work for me

    I installed everything as said in the docs, and the install.cgi script executed fine and set up the db, but when I try to go to the admin.cgi or any other script I get an Internal server error. I've tried everything imaginable to get it working...double checked all the perl modules, installed it a second time...check all file permissions...all to no avail.

    Has anyone else had this problem when installing? What did you do to fix the problem? All of my e-mails to or seem to keep bouncing back...hopefully John will see this here and know what's up.

    -Christopher Marks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Hi Chris,

    I will look into the mail, I'm not aware of any issues but I'll look into it now.

    If you could log this via the client desk I will deal with it now (details sent in the purchase email). If you would like me to take a look at the install just put the details in the ticket.

    Thanks Chris

    John Bennett
    PerlBill / PerlDesk Developer

  3. #3
    Thanks John!

    I've added the problem details and info to login and check it out with my open ticket; 265.
    Last edited by Chris Marks; 08-17-2002 at 07:26 PM.

  4. #4
    For everyone who has been concidering using PerlBill, I recommend it! The support provided is excellent too!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts