Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Greece
    Posts
    57

    Apache is working but can't login to whm

    Hi,

    I have a problem with my server: all my websites are shown correctly but when I try to login to the website's cpanel I get an "Unable to connect" page.

    I tried to restart named and httpd but still no results.

    If I restart my server I know that it will be fixed but I would like to see what I can do before restarting the whole server

    Any help would be appreciated

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Australia
    Posts
    24
    I believe WHM/cPanel run on their own service, and not through Apache as it uses a different port. You will need to find the WHM service and start/restart it.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Greece
    Posts
    57
    yep that was the problem.

    using

    /etc/rc.d/init.d/cpanel restart

    I was able to log to cpanel

    Thanks for your reply

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Kerala, India
    Posts
    4,750
    Exactly.

    httpd uses port 80 while cpanel uses 2086/87, 2082/83, 2095. In case they are not listening, these ports may be not opened in firewall.
    David | www.cliffsupport.com
    Affordable Server Management Solutions sales AT cliffsupport DOT com
    CliffWebManager | Access WHM from iPhone and Android

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •