Results 1 to 5 of 5

Thread: sendmail

  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    339

    sendmail

    im running redhat 7.2, apache, php, etc.


    i set the path to sendmail in php.ini, /usr/lib/sendmail, restarted apache, and all the email functions in my php scripts and forums etc. all worked just fine, mail was all delivered... leave for a few hours, come back, several people from my forums have emailed me and complained that they are receiving thier email... i check to see if everything is working right, it is, sendmail is running, apache/php are working fine, but sendmail is just "dead"...


    thanks for any help

  2. #2
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Servers
    Posts
    806
    If sendmail is running, why it is "dead"?

    Do you have any errors to report? First thing to look is for error messages. What error message users getting? etc...
    Dedicated Servers cPanel Shared/Reseller Hosting
    VPS Backups Cloud Colocation Managed Services
    Webx Networks Serving world wide since 1997

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    339
    none of it has been giving me any errors, but i dont know where the error log is, if there even is one...

    thanks

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Vancouver
    Posts
    2,416
    Dude, you need this:

    How to ask questions the SMART way:
    http://www.tuxedo.org/~esr/faqs/smart-questions.html
    “Even those who arrange and design shrubberies are under
    considerable economic stress at this period in history.”

  5. #5
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    339
    thanks for the advice.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •