Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    May 2001
    Location
    WA, USA
    Posts
    319

    banner exchange on RaQ3?

    Hi group,

    I want to start a few banner exchange programs on some of my virtual sites, and have been looking at PHPBannerEX (http://www.hotscripts.com/search/?qu...r&category=PHP).

    Does anyone know if this is any good, or if there is a better one available? Maybe even a free one?

    Is running a banner exchange on a RaQ3 feasible?
    http://printers.abbey-lane.com

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    596
    excessive banner exchange programs runnning can be a load problem.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Costa Mesa, California
    Posts
    76
    We ran a busy perl based banner exchange on a RaQ2 with 100 other sites without any problems.

    Mike

  4. #4
    Join Date
    May 2001
    Location
    WA, USA
    Posts
    319
    Maybe the load problem depends on the script. Perhaps I should look at cgi instead of php then.

    Do you mind me asking which perl script you used for this?
    http://printers.abbey-lane.com

  5. #5
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Costa Mesa, California
    Posts
    76
    We used http://www.gadnet.com/bplus/ . They have a version wirtten in C that works well. I would stay away from perl, it has a very large 'foot print'.

    Mike

  6. #6

    Re: banner exchange on RaQ3?

    Originally posted by horoscopes2000
    Hi group,

    Is running a banner exchange on a RaQ3 feasible?
    Yes, runnning a banner exchange on a RaQ3 is feasible. I would recommend that you make sure the server has the maximum amount of Ram. 512mb.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Midwest
    Posts
    159
    You may also want to look at these...


    PHP/Mysql
    http://www.hhbe.com/bxsql/

    Or this one... Java based
    http://www.adrevolver.com/banner_manager/
    "Windows has detected the mouse has moved, Please restart your system
    for changes to take effect."

  8. #8
    I'm running phpAdsnew on my raq4 with no problems showing about 5000 banners a day (not many, but it might be a useful figure for you)
    http://sourceforge.net/projects/phpadsnew/
    ## # Mat # ##

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •