Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Twin Cities Area
    Posts
    5,651

    hostingcatalog.com ads

    just want you guys to know that whenever i click on a hostingcatalog.com ad, all it does it pop up a blank page.

    about:blank

    other ads work fine.

    it isnt just today, its been a while

    you cant right click and open in a new window either.
    if you haven't considered chapter 7 bankruptcy, maybe you should.
    eliminate your debt, keep the property you want, most people qualify.
    contrary to popular belief - no attorney is necessary!

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    813
    It's working here

    G
    PutFile.io ó Disrupting traditional file hosting.
    █ Signup Early and enjoy Unlimited space/bandwidth for your files hosting, Forever!
    █ No Ads.
    █ No Countdowns.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    Any ad in particular?
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Twin Cities Area
    Posts
    5,651
    its all of them i guess. its on the top right, right under the REPLY button.
    if you haven't considered chapter 7 bankruptcy, maybe you should.
    eliminate your debt, keep the property you want, most people qualify.
    contrary to popular belief - no attorney is necessary!

  5. #5
    Join Date
    May 2001
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    4,962
    Quote Originally Posted by Lauren Stephens
    just want you guys to know that whenever i click on a hostingcatalog.com ad, all it does it pop up a blank page.

    about:blank

    other ads work fine.

    it isnt just today, its been a while

    you cant right click and open in a new window either.
    I checked HostingCatalog and everything appears to be running fine. I did notice that one advertiser's site is down, and since they are a top bidder in their categories, that might be the ad that you are clicking on.
    -Mat Sumpter
    Director, Product Engagement
    Penton Media

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Twin Cities Area
    Posts
    5,651
    Yellow icon at bottom left says

    error on page

    Line 48

    Char 1

    Code 0

    Class doesnt support automation

    URL http://www.inetinteractive.com/banner/188x110.php

    when i go to click on THAT link, it brings up a page with just the image, when i click on the image, it again takes me to that about:blank page

    hmmm

    its any ad displayed in that box. it just doesnt go anywhere.

    i have ie6, pop ups ok, no other blocking sofftware installed.
    Last edited by Project X; 01-05-2007 at 03:39 PM.
    if you haven't considered chapter 7 bankruptcy, maybe you should.
    eliminate your debt, keep the property you want, most people qualify.
    contrary to popular belief - no attorney is necessary!

  7. #7
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Under the sea
    Posts
    4,208
    Brings me to the site fine, must be an issue with your browser.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    49
    works fine with me in both FF2.0 and IE7.0

  9. #9
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    171
    It must be IE 6... Upgrade to version 7. There's really no reason to stay with 6 unless you're running an illegal version of Windows.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    49
    What about if your oldskool :-P

  11. #11
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Twin Cities Area
    Posts
    5,651
    Quote Originally Posted by GamePhreak
    It must be IE 6... Upgrade to version 7. There's really no reason to stay with 6 unless you're running an illegal version of Windows.
    well personally, i cant imagine why someone would design an ad that only runs in ie7!
    if you haven't considered chapter 7 bankruptcy, maybe you should.
    eliminate your debt, keep the property you want, most people qualify.
    contrary to popular belief - no attorney is necessary!

  12. #12
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Tasmania, Australia
    Posts
    34,796
    Quote Originally Posted by GamePhreak
    It must be IE 6... Upgrade to version 7. There's really no reason to stay with 6 unless you're running an illegal version of Windows.
    Say what? I only upgrade when I really need to. If it aint broke, don't fix it.
    If you donít like the road youíre walking on, start paving a new one.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Twin Cities Area
    Posts
    5,651
    if its MS, its probably already broke and dont TRY to fix it!
    if you haven't considered chapter 7 bankruptcy, maybe you should.
    eliminate your debt, keep the property you want, most people qualify.
    contrary to popular belief - no attorney is necessary!

  14. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Plymouth, UK
    Posts
    49
    Quote Originally Posted by anon-e-mouse
    Say what? I only upgrade when I really need to. If it aint broke, don't fix it.
    Its IE6 - Of course its broken!

  15. #15
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    171
    Quote Originally Posted by anon-e-mouse
    Say what? I only upgrade when I really need to. If it aint broke, don't fix it.
    IE6 is broke. I used FF until IE7 was released under public beta.

    well personally, i cant imagine why someone would design an ad that only runs in ie7!
    I don't think it was designed to be, but that's how it turned out, and it's time to treat youself to a better browser.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •