Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    SpamAssassin not working?


    I'm trying to test spamassassin on my new server using a sample GTUBE message:

    Subject: Test spam mail (GTUBE)
    Message-ID: <[email protected]>
    Date: Wed, 23 Jul 2003 23:30:00 +0200
    From: Sender <[email protected]>
    To: Recipient <[email protected]>
    Precedence: junk
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    This is the GTUBE, the
    	Test for
    If your spam filter supports it, the GTUBE provides a test by which you
    can verify that the filter is installed correctly and is detecting incoming
    spam. You can send yourself a test mail containing the following string of
    characters (in upper case and with no white spaces and line breaks):
    You should send this test mail from an account outside of your network.
    When I test using the following command, it works fine and my message is reported as spam:
    spamassassin -tD < sample-spam.txt

    But when I send an e-mail message from another server to my server running SpamAsssassin with the GTUBE message inside, it gets delivered to the mailbox and no spam detection is reported... Any idea what is causing this?


  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    What is the result of #ps aux |grep spam

  3. #3
    Nevermind, seems like a transfer to another server disabled spamassassin for that account on the new server. My bad.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts