Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,175

    * Urgent: Lost all mails in Horde

    I logged into Horde and it says "There are no messages in this mailbox." seems every message is gone including the trash and spam folders. I tried to send mail, it still says no new messages. It's a cpanel server, what happened? It was working fine just yesterday. HELP I think it could be due to some autoupdate that broke horde cause upcp runs at midnight, less than 2 hours ago..

    I'm hoping the emails are still intact, somehow Horde is not retrieving them...
    Last edited by HD Fanatic; 10-04-2006 at 01:37 AM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    237
    Hi, I can help you with this issue. I just sent you a PM.

    Thanks,

    Chris Miller
    ServerMotion

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    /boot
    Posts
    88
    can i know plz how u will fix it coz i have it 2 ??

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    237
    I actually thought this was the employment forum and he was seeking a server admin to take care of it for him. I sent him a PM about our services, so my apologies for advertising to you ANewDay, that was my mistake.

    As far as how to fix it, I would have to take a look at it myself in order to really see what's going on. Try connecting via IMAP to the server to see if at least the mail is still on the server.

    Thanks,

    Chris Miller

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    /boot
    Posts
    88
    thank Chris, and i hope you solve a problem

    good luck

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,175
    /scripts/fullhordereset

    this fixed it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •