Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    XHTML 1.0 Transitional Flas Question

    Good Morning,

    just a quick question, am validating a site that I have just created for a client, need to make sure its all correct however I get some errors on the flash tags:

    Error Line 62 column 170: there is no attribute "src".
    ...gcolor" value="#131313" /><embed src="images/large.swf" menu="false" quality=
    You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

    This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.

    How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute.

    Error Line 62 column 194: there is no attribute "menu".
    .../><embed src="images/large.swf" menu="false" quality="high" bgcolor="#131313"

    Error Line 62 column 210: there is no attribute "quality".
    ...ages/large.swf" menu="false" quality="high" bgcolor="#131313" width="615" hei

    Error Line 62 column 225: there is no attribute "bgcolor".
    ... menu="false" quality="high" bgcolor="#131313" width="615" height="180" align

    Error Line 62 column 241: there is no attribute "width".
    ...ality="high" bgcolor="#131313" width="615" height="180" align="middle" allowS

    Error Line 62 column 254: there is no attribute "height".
    ...bgcolor="#131313" width="615" height="180" align="middle" allowScriptAccess="

    Error Line 62 column 266: there is no attribute "align".
    ...1313" width="615" height="180" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"

    Error Line 62 column 293: there is no attribute "allowScriptAccess".
    ...80" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwa

    Error Line 62 column 311: there is no attribute "type".
    ... allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginsp

    Error Line 62 column 355: there is no attribute "pluginspage".
    ...ation/x-shockwave-flash" pluginspage="

    Error Line 62 column 402: element "embed" undefined." />

    However it only occurs on one flash object however the code is exactly the same, any suggestions appreciated.

  2. #2
    Anyone got any ideas?


  3. #3
    Note to self: Add something funny!
    Search is your friend!

  4. #4
    cheers forgot about the almighty google!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts