Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Can't post with @ symbol

    Hopefully this is the right section..
    This is really weird.
    I am running on a VPS system, and I have some auction software and I run Vbulletin as well..

    When someone trys to do a Private MEssage via Vbulletin using anything with the @ in it.. Like an e-mail address. And hit submit, it says " /private.php access is denied.

    But it also does it when I post news in the auction site. Which leads me to believe their is something screwed up with one of the server settings.. But I dont know what? Any help would be GREAT!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Toledo, OH
    It sounds like something is messed up with the php/apache configuration.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    California USA
    got mod_security?
    Steven Ciaburri | Proactive Linux Server Management -
    Managed Servers (AS62710), Server Management, and Security Auditing.

  4. #4
    Goes to show you how new I am to this stuff Steven, i'm not sure what mod_security is..

    I've seen the term mentioned before, but what / how do I check for that?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    As anyone posts with the @ symbol in the forum ..check the /usr/local/apache/logs/error_log at that very momments and see the error message that you get on the log.

    It will help you to catch the issue with it.
    ESC :wq!

  6. #6
    It should be mod_security, check audit_log in /usr/local/apache/logs folder.

  7. #7
    mod_security is blocking the post. Check /usr/local/apache/logs/error_log for exact rule which is blocking the post.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts