Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    1,269

    Internet Explorer wav/mp3

    I have a problem I can't figure out how to fix. When I click on a wav or mp3 file in a web page (using Internet Explorer) usually Windows Media Player opens and the file plays. But on my laptop for some reason I get a page with a little red X at the top left. (It looks like the file downloads completely before I get the page with the red X.) Does someone know how to fix this? I want Media Player to open.

    I should mention that if I click an mp3 or wav file on my desktop Media Player opens, no problem. Only clicking on a sound file in a web page does that happen.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canadian (in Morocco)
    Posts
    407
    I don't use IE, but I think you can see if WMP is installed and enabled on your laptop:
    - Open Internet Options in IE
    - Click on Programs
    - Then click on Manage Add-ons
    - Be sure to enable Windows Media Player. It must be disabled.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    1,269
    Thanks for that but as I said WMP starts just fine when I click a file on my desktop, it's only when I click an mp3/wav on a web page that it won't play.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canadian (in Morocco)
    Posts
    407
    What version of WMP do you have?
    Did you try in another browser (FF or Opera for example)?

  5. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •