Results 1 to 12 of 12

Thread: Server Status

  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    52

    Question Server Status

    Hi

    I want to give me users a direct access point to check the Server Status. I want to have a link from my webpage is this possible and if so could someone point me in the direction of where and how to get it working please.

    TY

  2. #2
    Are you running WHM/CPanel on your server? What's your current setup if you aren't running CPanel?
    A Collection of Web Hosts
    Small biographies on hosts, uptime reports and some reviews
    Feel free to add your review or add a host that isn't on the list.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    52
    WHM/Cpanel

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    597
    Then it should be right there under "server status, under WHM and your cPanel
    Ryan Smith

  5. #5
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    52
    Read my first post, I want to link to it from outside the cpanel. In order to save the user from logging in to see what the status is!!

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    597
    Ahh... lol sorry,

    you can check http://hotscripts.com

    Thats where i found mine
    Ryan Smith

  7. #7
    Join Date
    May 2005
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    1,428
    Check out this script, Server Status, at http://www.rushland.net/projects.htm
    ||| Mike Bowers - Marketing Director
    ||| atOmicVPS LTD
    ||| OnApp Powered Linux & Windows Cloud Hosting ► [Shared] ► [Reseller] ► [VPS]
    ||| Follow the atOmicVPS Blog

  8. #8
    I saw someone is selling status script in WHT. Search WHT.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    2,852

  10. #10
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    448
    Im selling a status script, you may have seen it on WHT in the advertising forums.
    http://www.swicth2hosting.com/Status

    Regards
    Richard Simpson

  11. #11
    You can find many scripts on hotscripts and other free scripts provider sites, though getting a paid and branded one will look better for your clients.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    448
    Quote Originally Posted by michaelper
    You can find many scripts on hotscripts and other free scripts provider sites, though getting a paid and branded one will look better for your clients.
    I dont think it will look better being branded, its just the paid ones normally do more. If I were buying a script that did the same things as a free script then I would feel stupid.

    The status script I created does alot more than most free ones, it also uses AJAX now to update the load shown on the page so you get realtime load shown.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •