Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Boston
    Posts
    5,010

    Unhappy adjuggler crashing my firefox

    Since the upgrade twice my screen has froze while clicking on a link for a thread and it seems to just totally hose firefox waiting for adjuggler to respond and finally gives me no choice but to kill the process.

    Just figured I would mention it incase anyone else is having an issue, I did have the same adjuggler issue as others have had when we were running 2.3.X but it never hosed up my system like that.

    Other than that I must say I love the upgrade

    I am running Firefox 1.05 on Fedora 4

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    North of some border
    Posts
    5,589
    Quote Originally Posted by OKI-Paul
    I am running Firefox 1.05
    I've got Firefox 1.0.7, and I haven't had any problems like what you described. I don't know whether or not they're related to the Firefox version or to Firefox at all.

    Lois
    Do you have a WHT question or concern? Please open a helpdesk ticket.

    "Do what you can, where you are, with what you have." Theodore Roosevelt

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Boston
    Posts
    5,010
    Quote Originally Posted by writespeak
    I've got Firefox 1.0.7, and I haven't had any problems like what you described. I don't know whether or not they're related to the Firefox version or to Firefox at all.

    Lois
    I am going to try and upgrade now and see if it still happens, I had forgotten to upgrade. THanks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Goleta, CA
    Posts
    5,550
    I use firefox 1.5 beta 2 and haven't experience this issue.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Massachusetts
    Posts
    613
    I've always experienced trouble with adjuggler, so unfortunately, have to just block it with the adblock extension.
    GotPing Internet
    www.gotping.com

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Top Secret
    Posts
    11,686
    Quote Originally Posted by pixelized
    I use firefox 1.5 beta 2 and haven't experience this issue.
    I'm using 1.5 myself, and I actually have seen it. Come to think of it, it's just popped up since the upgrade as well.
    WHMCS Guru - WHMCS addons, management, support and more.
    WHMCS Notifications Extended - Add slack, hipchat, SMS, pushover to WHMCS !!
    Always looking for Linux, WHMCS, Support Desk work. PM for details

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •