Results 1 to 3 of 3

Thread: SSL Probs

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    523

    SSL Probs

    Iam unable to access my server via the ssl port https://67.xx.xx.xx/ i was under the impression that this should return some sort of default cpanel page.

    When i setup users there should be a private_html dir created for ssl access to domains ie. https://test.com

    I dont know much about ssl but this has worked previously with other servers, im not sure why it will not work now.

    Here are the logs from error_log when a connection attempt is made via an ssl port via a web browser:

    [Thu Jul 28 12:39:11 2005] [error] [client 84.xx.xx.xx] Invalid method in request \\x80L\\x01\\x03
    [Thu Jul 28 12:42:00 2005] [error] [client xx.xx.xx.xx] Invalid method in request \\x80L\\x01\\x03
    [Thu Jul 28 12:45:42 2005] [error] [client xx.xx.xx.xx] Invalid method in request \\x80L\\x01\\x03
    [Thu Jul 28 12:47:21 2005] [error] [client xxx.xx.xxx.xxx] Invalid method in request \\x80m\\x01\\x03
    [Thu Jul 28 12:47:22 2005] [error] [client xxx.xx.xxx.xxx] Invalid method in request \\x80m\\x01\\x03

    This is a fresh OS/cpanel install RHEL 3

    Thanks for any help in advance.

  2. #2
    voidhosting,

    This usually indicates that SSL isnt really enabled on your port 443.

    You may want to check your <VirtualHost> settings to see if you have SSLEngine turned on.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    523
    fixed thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •