Results 1 to 18 of 18

Thread: Is it possible?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206

    Is it possible?

    Hi,

    Is it possible to have nameservers like gravity.domain.com & atom.domain.com?

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Slough, UK
    Posts
    154
    ...............yes
    SMPhones - ...the UK's unbeatable online mobile phone shop - www.smphones.co.uk

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206
    but i cannot do it ..

    why????

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Location
    Woking, England
    Posts
    1,396
    Originally posted by Dark_Coder
    but i cannot do it ..

    why????
    Who are you registering the domain with? I know 1and1 do not allow you to do it until you buy hosting with them - evil company!
    Web Handyman - Website and Internet Marketing Service

  5. #5
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190

    More information is required.

    Originally posted by Dark_Coder
    Hi,

    Is it possible to have nameservers like gravity.domain.com & atom.domain.com?
    Is this for your server?

    Do you own domain.com?

    You just need to create NS records for gravity and atom, if you have the resources to do so.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206
    SoftWareRevue,

    The domains are at my eNom account. At there, I cannot register any other nameservers starting with names I like.. It is said that only ns or dns are allowed to use.

    The domains are for my own server & I owns that domain.

    How can I do it?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    Just ignore that and create it. Has never been a problem for me.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206
    YAYYYY...

    Great ... And is there any charges to create such nameservers at eNom?

  9. #9
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190

  10. #10
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206
    annnn

    estimated cost will be?

  11. #11
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Deltona, Florida
    Posts
    646

  12. #12
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    U.A.E >> Dubai
    Posts
    218
    Hello

    As i know , and i've checked again with eNom :
    "
    Each name must start with either "NS" or "DNS"
    (i.e. DNS1 or NS1) "

    REF:http://www.enom.com/domains/RegNameServer.asp

    Regards,
    ٍSecurityWay.Net Managed Solutions
    Linux Security,Domain Registration Service,eNom Reseller Account from an ETP.
    http://domains.securityway.net/
    Believe an expert, believe on who has had experience.

  13. #13
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Kuwait
    Posts
    10,573
    they are recommending NS or DNS, but u can do anything i did my flash. and flash2. long time ago using eNom
    Bashar Al-Abdulhadi - KuwaitNET Internet Services Serving customers since 1997
    Kuwait's First Webhosting and Domain Registration provider - an ICANN Accredited Registrar

    Twitter: Bashar Al-Abdulhadi

  14. #14
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Somewhere I belong
    Posts
    206
    Great then

  15. #15
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    99
    Originally posted by SmartActive
    Hello

    As i know , and i've checked again with eNom :
    "
    Each name must start with either "NS" or "DNS"
    (i.e. DNS1 or NS1) "

    REF:http://www.enom.com/domains/RegNameServer.asp

    Regards,
    It is recommended to use NS or DNS.
    But you can use any prefix other than ns or dns.

  16. #16
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    U.A.E >> Dubai
    Posts
    218
    I've my a & b nameservers too

    eNom should consider changing the Obligating WORD
    ٍSecurityWay.Net Managed Solutions
    Linux Security,Domain Registration Service,eNom Reseller Account from an ETP.
    http://domains.securityway.net/
    Believe an expert, believe on who has had experience.

  17. #17
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    96
    We use enom and there is no charge for registering name servers as long as you have the domain registered with enom.

  18. #18
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    2,734
    You should be able to use any prefix you want, it might say that it should start with NS, but you don't have to do what they say.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •