Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    50

    httpd service problem [very important]

    Hello
    while i running /scripts/easyapache an error occurred and after that httpd service doesn't work. Please help me. The error is below.

    [email protected] [~]# service httpd start
    Syntax error on line 1083 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf:
    Invalid command 'BytesLog', perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration
    /etc/init.d/httpd start: httpd could not be started

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    nano /usr/local/apache/conf/httpd.conf

    remove BytesLog.

    Thanks,
    MediaLayer, LLC - www.medialayer.com Learn how we can make your website load faster, translating to better conversion rates for your business!
    The pioneers of optimized web hosting, featuring LiteSpeed Web Server & SSD Storage - Celebrating 10 Years in Business

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    50
    Ok but after that the websites doesn't work and it gives "There is no website configured at this address." error. I am using cpanel.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    50
    After that when i started httpd it lists that

    [email protected] [~]# service httpd start
    [Sun Jun 19 21:48:19 2005] [warn] VirtualHost 208.53.170.250:80 overlaps with VirtualHost 208.53.170.250:80, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Sun Jun 19 21:48:19 2005] [warn] VirtualHost 208.53.170.250:80 overlaps with VirtualHost 208.53.170.250:80, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    [Sun Jun 19 21:48:19 2005] [warn] VirtualHost 208.53.170.250:80 overlaps with VirtualHost 208.53.170.250:80, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
    /etc/init.d/httpd start: httpd started

    And the websites which work before doesn't work. And it gives "There is no website configured at this address." error. I am using cpanel.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    California USA
    Posts
    13,294
    removing bytes log is a hackjob fix. fix it correct recompile apache. that eerror occurs when apache does not compile correctly.
    Steven Ciaburri | Industry's Best Server Management - Rack911.com
    Software Auditing - 400+ Vulnerabilities Found - Quote @ https://www.RACK911Labs.com
    Fully Managed Dedicated Servers (Las Vegas, New York City, & Amsterdam) (AS62710)
    FreeBSD & Linux Server Management, Security Auditing, Server Optimization, PCI Compliance

  6. #6
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    50
    In cpanel I rebuild apache but after that the sites doesn't work. How can I recompile apache ?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    50
    I solved my problem but the other problem occured

    When I entered my server ip in Internet Explorer a website which I hosted it opens. In normally an error page which lists that "There is no website configured at this address." must open. How can I do for that problem ?

  8. #8
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    499
    Your Virtual Host is not set correct for the first one listed in your httpd.conf

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •