Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jan 2002

    Question Precondition Failed? WTF?

    I was just running around my downloads database and updating some info as ncessary, but on one particular download, whenever I submit my changes I get an Apache page that says:

    Precondition Failed
    The precondition on the request for the URL /admin.php evaluated to false.
    What the hell is this supposed to mean?

    Attached Screenshot.

    It appears that I can now edit noting.

    No I dont need help with the code, I havent changed it in months and it worked the last time I needed to edit something.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails wtf.gif  
    Last edited by MGCJerry; 06-19-2005 at 12:30 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    California USA
    Steven Ciaburri | Proactive Linux Server Management -
    Managed Servers (AS62710), Server Management, and Security Auditing.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    I read that in a google of this message...

    So, it looks like I have to contact comcast to get them to work with me just so they can say something is wrong with my machine?

    From reading the above, that looks like what I'll have to do. Oh joy, I gotta talk to them about something I know absolutly nothing about.

    I was hoping there is something I can do on my end to find out what is actually going on. Is there something I can do on my end?


    They say it seldom occurs in most web traffic. They dont say what causes it though. I'm not *that* technical. I dont hold a degree or certs in protocols.

    I enabled proxomitron's HTTP message log, and heres what I get...

    *** Log Reset ***
    BlockList 143808: in Bypass, line 31

    +++GET 143808+++
    POST /admin.php HTTP/1.0
    Accept: */*
    Accept-Language: en-us
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
    User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)
    Content-Length: 582
    Pragma: no-cache
    Cookie: lang=english; cpg11d_data=******; user=******; admin=******; lang=english; phpbb2mysql_data=******
    Connection: keep-alive
    Browser reload detected...
    Posting 582 bytes...

    +++RESP 143808+++
    HTTP/1.0 412 Precondition Failed
    Date: Sun, 19 Jun 2005 16:45:57 GMT
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
    +++CLOSE 143808+++
    Cookie info ******'d by me
    Last edited by MGCJerry; 06-19-2005 at 12:47 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts