Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    USA
    Posts
    19

    sw-soft sitebuilder install error

    Hi. I have recently installed SiteBuilder. The install went OK, and I went through the setup. Here is a copy of the log:

    [17-June-2005 14:04:14] Log of installation process
    [17-June-2005 14:04:14] Create dirs...........
    [17-June-2005 14:04:14] The dir "temp" is created ...Ok
    [17-June-2005 14:04:14] The dir "users" is created ...Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Create config file..........
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: USE sitebuilder
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: select * from sb_users
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Patching database from version 3
    [17-June-2005 14:04:14] Process of installation is interrupted, as already there is a database with a name "sitebuilder"
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = 'en_US' where prop_name = 'sb_language'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '/usr/local/sitebuilder/temp/' where prop_name = 'sb_temp_path'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '/usr/local/sitebuilder/log/' where prop_name = 'sb_path_log'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = 'sb_temp' where prop_name = 'sb_temp_file_dir'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '/usr/local/sitebuilder/htdocs/repository/' where prop_name = 'sb_path_repository'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '30' where prop_name = 'guestproj_days'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = 'sitebuilder.xeon1.buckwebhost.com' where prop_name = 'domain'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = 'default' where prop_name = 'sb_skin'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '1' where prop_name = 'sb_allow_guest'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok
    [17-June-2005 14:04:14] Process sql-query: UPDATE sb_settings set prop_value = '1' where prop_name = 'sb_allow_publish'
    [17-June-2005 14:04:14] Result:...... Ok

    now, when I tried to log in to the admin, I get the following error:
    Fatal error: Call to undefined function: gpgme_new_context() in /usr/local/sitebuilder/include/kernel/licensekey.php on line 547

    Does anybody know how to solve this?
    Last edited by prankstr25; 06-17-2005 at 02:42 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Nothing but, net
    Posts
    2,062
    You need to install this obscure PHP extension in order to make that work: http://sourceforge.net/projects/gpgext

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    USA
    Posts
    19
    It is installed........

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    USA
    Posts
    19
    any of you guys have any ideas on this..i have spent 4-5 hours on it already. I am also having problems compiling GPGext, v0.8 ...I am running CentOS 3.3 .. anybody have any suggestions?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •