Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    Managed.com Down

    My server dropped off around 10mins ago, and now managed.com isn't up either.

    Server subnet: 65.75.175.*

    Maybe it's just my ISP? *hopes*

  2. #2
    Seems to be all up and working again.

  3. #3
    It was down for me for few minutes and now is up and running ok.

    When it was down I tested from multiple locations - it was completely unreacheable from many places - so it was real short downtime from their end.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    57

    Managed.com down?

    My servers at managed.com all of a sudden seems to be unavailable, and so are managed.com.

    what's up.. ?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Actually, it's just really slow:

    Code:
    |------------------------------------------------------------------------------------------|
    |                                      WinMTR statistics                                   |
    |                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
    |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
    |                             192.168.1.1 -    0 |   20 |   20 |    0 |    0 |   15 |   15 |
    |                                10.9.0.1 -    0 |   20 |   20 |    0 |   11 |   16 |   15 |
    |                           167.206.32.33 -    0 |   20 |   20 |    0 |   13 |   32 |    0 |
    |             r3-ge10-1.mhe.hcvlny.cv.net -    0 |   19 |   19 |    0 |   10 |   31 |   16 |
    |             r1-srp0-0.wan.hcvlny.cv.net -    0 |   19 |   19 |    0 |    9 |   16 |    0 |
    |            r1-srp1-0.in.nycmny83.cv.net -    0 |   19 |   19 |    0 |    9 |   31 |    0 |
    |             pos5-2.pr1.lga1.us.mfnx.net -    0 |   19 |   19 |    0 |   10 |   31 |    0 |
    |          so-6-0-0.cr1.lga1.us.above.net -    0 |   19 |   19 |    0 |    7 |   16 |    0 |
    |          so-3-0-0.cr1.ord2.us.above.net -    0 |   19 |   19 |   15 |   28 |   46 |   31 |
    |         so-3-1-0.mpr3.sjc2.us.above.net -    0 |   19 |   19 |   78 |   86 |   94 |   93 |
    |        so-2-0-0.er10a.sjc2.us.above.net -    0 |   19 |   19 |   78 |  106 |  453 |   94 |
    |                   No response from host -  100 |   19 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
    |      66-154-102-5.assertivenetworks.net -   39 |   19 |   11 |  328 |  361 |  531 |  359 |
    |                       forum.managed.com -   50 |   19 |    9 |  328 |  340 |  359 |  328 |
    |________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
       WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir  ( [email protected] )

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    57
    seems to be alright again.. it was totally unavailable for me for awhile..

    well well..

    thanks!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    520
    might be a ddos.....

  8. #8
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    268
    it is down now.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    520
    btw, there is a provider outage forum, this discussion should be there.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •