Results 1 to 4 of 4

Thread: Help!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Oz
    Posts
    3,498

    Help!

    I just got my VPS a couple days ago and today I went to move sites onto it. Its a VPS with Plesk 7.5. Anyway, I didn't touch the DNS stuff on the VPS, I only set up host servers through my registrar (network solutions). Then I pointed my site to those name servers.
    Anyway, when I go to my site I get the Test Page for Apache HTTP Server. I pinged the URL and it is on my new server, so its not problems with my old one.
    This is how my DNS stuff is set up:
    [code]
    Host Record type Value
    <domain>. A <ip>
    <domain>. MX (10) mail.<domain>.
    <domain>. NS ns.<domain>.
    <ip> / 24 PTR <domain>.
    ftp.<domain>. CNAME <domain>.
    mail.<domain>. A <ip>
    ns.<domain>. A <ip>
    webmail.<domain>. A <ip>
    [code]


    Am I doing something wrong? What should I do? I need to get these sites moved soon.
    Thanks in advance for any help you can give me.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland, UK
    Posts
    2,549
    If the sites are pointing to the new server.

    You will need to paste us how you are setting up the apache entrys.
    Server Management - AdminGeekZ.com
    Infrastructure Management, Web Application Performance, mySQL DBA. System Automation.
    WordPress/Magento Performance, Apache to Nginx Conversion, Varnish Implimentation, DDoS Protection, Custom Nginx Modules
    Check our wordpress varnish plugin. Contact us for quote: [email protected]

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    374
    You need to click the "Add New Record" button and create an A entry for the nameserver you want to use.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Oz
    Posts
    3,498
    So like this:
    Add A record for zone:
    Enter Domain Name: ns1.mydomain.net
    Enter IP Address: xxx.xxx.xx.xxx

    Or like this:
    Add A record for zone:
    Enter Domain Name: mydomain.net
    Enter IP Address: xxx.xxx.xx.xxx

    Is there a wildcard or something so I don't have to do this everytime I add a domain?

    Note: Oops, posted in the wrong forum. If mods see need to please move it!

    Thanks,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •