Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,175

    issues with subdomains resolving

    Could anyone tell me why sometimes my subdomains fail to resolve? After a while when I ping it again, it resolves. Does it hae to do with the number of connections in Apache or a limit of some sort? Is it a TTL setting, I want the subdomains to be as stable as the domain the subdomain resides on. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    220
    Sounds like one of your nameservers is out of sync or dead. Do you have an example domain?
    TWSites.com - Business Web Hosting Solutions & Server Management Since 2003

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,175
    what do you mean by out of sync/dead ? The regular domains always work fine. Just the subdomain that I created yesterday had trouble resolving today.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Malaysia
    Posts
    698
    when u fail to resolve the subdomain, what do you get if you tried to ping and tracerout the subdomains from your terminal.

    Also, have you asked your friends on different location to try out the subdomains ?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    220
    Here's a possible scenario...

    Nameservers a and b have different data. Nameserver a has the subdomain, but b does not.
    TWSites.com - Business Web Hosting Solutions & Server Management Since 2003

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •