Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368

    * What's wrong with Firefox?

    Who can explain me this? My website loads in MS IE 6 always fine. In Firefox sometimes, sometimes with broken image tags and sometime not at all. When I use https it works always fine.
    Thank you.
    Online power for online people!

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,750
    Ive heard of such issues with previous versions of firefox what version are you running? Whats yout site so i can see if it loads for me.

  3. #3
    URL?

    I'll look at you site with Opera 7


    If your site is tailored for IE, other browsers may have trouble with it.

    .

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    Hi,

    Thank you. It will be nice if you could take a look in Opera also.
    The firefox is version 1.0.3 that i have installed (and at this moment it works again good with firefox).
    The website : HERE

    Again thank you for your help.
    Natalia.
    Online power for online people!

  5. #5
    I get problems in both IE and Firefox but only rarely

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    Can this have to do with my ISP?
    Online power for online people!

  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    Originally posted by =LCH=
    I get problems in both IE and Firefox but only rarely
    Please can you give me some information witch problems occur?

    and from wich place you try it?

    Thank you.
    Online power for online people!

  8. #8
    It looks great in Firefox 1.0.2 for Windows, but some pages take some time to load all the images (I'm on T1, and it took a few seconds, so dial-up would take a good bit longer). Maybe Firefox is giving up sooner on getting the images?

  9. #9
    I didn't have any problems in Opera on Satellite ISP; everything loaded quickly. The domains page took a bit longer, but not much.

  10. #10
    Join Date
    May 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    11
    I loaded it several times on firefox, no problems. Do you have a current version?

  11. #11
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    EU - east side
    Posts
    21,913
    Thread moved as this is more of a design issue than a web hosting one.

    On topic: Using firefox 1.0.3 I had no issues.

  12. #12
    Looks fine for me.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Here?
    Posts
    2,560
    Works fine for me in Firefox on Linux.

  14. #14
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Northwest Colorado
    Posts
    4,630
    Originally posted by PowerDot
    Can this have to do with my ISP?
    You may want to check out a service like browsercam, which lets you take a look at your site from their browsers, remotely. Really helps troubleshoot this sort of thing.

    www.browsercam.com
    Eric J. Bowman, principal
    Bison Systems Corporation coming soon: a new sig!
    I'm just a poor, unfrozen caveman Webmaster. Your new 'standards' frighten, and confuse me...

  15. #15
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    368
    On all people here many thank for your help. I don’t know why; but previous weekend its was very bad to get it up properly in Firefox. However since a few days there is no more problems at all. In any case I have bookmarked ‘browsercam’ because this is incredibly valuable.

    Again thank you all and warm regards.

    Natalia.
    Online power for online people!

  16. #16
    Try to validate result code with w3c validator - maybe the problem in some unclosed tag. Firefox is very special thing
    HostNodeList Web Host Directory, DEV.INTOEX.COM - products for online business

    Experienced web-developer | PHP | Smarty | Zend | Databases | Graphic design - looking for long-time relationship

  17. #17
    Firefox has a new version -- 1.0.4. It had something to do with Javascript and security.

    Paul

  18. #18
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ten1/0/2
    Posts
    2,509
    Firefox 1.0.4 all looks ok -

    BUT as suggested -valide the site.

    I have the TIDY Firefox plugin and it shows up 1 error and 37 warnings in the page - maybe you should consider installing the extension if you have not already, and consider tidying up the page - it may have been one of these errors/warnings that was causing you the problem.
    CPanel Shared and Reseller Hosting, OpenVZ VPS Hosting. West Coast (LA) Servers and Nodes
    Running Linux since 1.0.8 Kernel!
    Providing Internet Services since 1995 and Hosting Since 2004

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •