Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sussex, England
    Posts
    193

    Exim Keeps Failing

    For the past couple of days since I last updated cPanel, Exim keeps failing, although no-one is reporting problems and everything is working fine for me.

    I've run /scripts/exim4 and forced a reinstall a couple of times but this hasnt fixed the problem, does anyone have any ideas/solutions?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    India
    Posts
    1,100
    Try :

    /scripts/newexim

    you need to check the exim logs to figure out the exact cause..
    AssistanZ - Beyond Boundaries...
    Cloudstack Consultancy / 24x7 Web Hosting Support / 24x7 Server Management / Infrastructure Management Services
    Web & Mobile Apps Development / Web Designing Services / Php, Grails, Java Development

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sussex, England
    Posts
    193
    I've run /scripts/newexim but that hasnt fixed the issue.

    Where are the Exim logs located?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    India
    Posts
    1,100
    /var/log/exim_logs
    AssistanZ - Beyond Boundaries...
    Cloudstack Consultancy / 24x7 Web Hosting Support / 24x7 Server Management / Infrastructure Management Services
    Web & Mobile Apps Development / Web Designing Services / Php, Grails, Java Development

  5. #5
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sussex, England
    Posts
    193
    I think this is the problem:

    2005-05-01 19:25:43 failed to expand condition "${perl{checkspam}}" for literal router: Undefined subroutine &main::checkspam called.

  6. #6
    2005-05-01 19:25:43 failed to expand condition "${perl{checkspam}}" for literal router: Undefined subroutine &main::checkspam called
    This looks familiar.. Check if the file /etc/exim.pl exists or not.. If not, then thats where the problem lies..

  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sussex, England
    Posts
    193
    Originally posted by anandray
    This looks familiar.. Check if the file /etc/exim.pl exists or not.. If not, then thats where the problem lies..
    exim.pl does exist.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •