Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    email goes out blank

    recently a client has been having a problem where certain emails he replies to goes out blank. the subject is fine, just the body is blank. does not always happen though, and sometime when one email is sent to many people, some will get it fine, while others get blank emails!

    he is using outlook, and they are using kerio mailserver internally (just to store the emails on imap internally), but connect to our server via pop.

    also, over the last few days, he has not been able to recieve certain attachments. say if he is sent a 300kb attachment, you can see outlook downloading 300kb, but it displays the email without the attachment (and its not a security or attachment block issue either).

    this one has got me totally stumped. any help is greatly appreciated!.

    thanks guys

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    hai r2tech,

    Here i found answer for ur ques,it'll be useful for u....

    In Outlook XP, there is a bug that causes problems with forwarded and
    replied messages. The message that goes out will either appear to the
    recipient to be blank, or the recipient will see encrypted data, but the
    data will not decrypt.

    This is caused by a bug in Outlook XP. It can be resolved by installing
    Microsoft Office XP Service Pack 2 and this update:

    Note that these will all be installed automatically if you do a
    complete Office update at
    Bright Info Solutions

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts