Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Newfoundland, Canada
    Posts
    253

    Help Needed: Page views funny first time, OK after Refresh

    I have a site that a friend is working on that is being developed from a template that was purchased.

    The site has a large space after the top navigation bar, that makes it look like there's a huge blank row with nothing in the table.

    After a refresh the page loads fine 100% of the time and this blank row is gone.

    I told my friend I would have a look at it, being the 'techie' type ... but I've been through the code but my expertise is NOT in web development (more in network design/server admin) so I'm a bit stumped.

    The page is at http://www.affordablehosting.ca/wnhba/index.html ....

    Can someone tell me what is wrong and how to fix it?

    I have a few cold ones riding on getting this fixed!

    Thanks in advance.

  2. #2
    its loading ok for me.

    maybe its to do with image sizes, maybe you should try loading the images before loading the rest of the page.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Newfoundland, Canada
    Posts
    253
    Thanks for all those who sent me suggestions.

    I have it fixed!!! (I think)

    It is loading fine from what I can now see as well.

  4. #4
    yep, works nice here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •