Results 1 to 16 of 16

Thread: SAGO Down?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574

    SAGO Down?

    Is sagonet.com down for you?
    A box that I manage for a friend is down at this moment as well as the main www.sagonet.com site.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Back up now, my bad

  3. #3
    Yea, this is the second outage in the last 2 hours. The first one was short and it just came back up again. They appear to be having some network problems.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Glad to see its not just me. Hopefully it wil be fixed shortly

  5. #5
    yeah went down twice .. anyone else experience this outage at PEAK hours!

  6. #6
    down again.

  7. #7
    My traces are flipping between Williams communications and Level3. Looks like they might be trying to turn up a new carrier and it is not going well or it is trying to unsuccessfully fall over to a back up carrier.

  8. #8
    hehe lets count how many times they go down ..

    while my clients are flipping!

  9. #9
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Yea, this is not good at all. I would prefer it to go down once for 10-15 minutes than these sporadical disconnects.

  10. #10
    I am back up. My clients are pretty good. Not one has emailed me yet.

  11. #11
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Yea, just hope it doesn't go down again.

  12. #12
    Going over Williams Communication and down again.

    Edit: Oops, spoke too soon, back up again.

  13. #13
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New York, NY
    Posts
    10,574
    Looks like the issue is solved. Hopefully it stays now

  14. #14
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Death Valley
    Posts
    65
    Originally posted by Marty
    My traces are flipping between Williams communications and Level3. Looks like they might be trying to turn up a new carrier and it is not going well or it is trying to unsuccessfully fall over to a back up carrier.
    As a matter of fact we are doing just that.

    Matt or Adam will be on im sure tomorrow to give the full blow by blow, but rest assured we are NOT having any network issues or any downtime unreleated to the new carriers' 2+GBPS being added on to the network.

    If anyone has any issues unrelated to this, feel free to IM or email me.

  15. #15
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Sahuarita - Arizona - USA
    Posts
    31

    Just my Irish luck at work!

    Wouldn't ya know it...my new server at AllManaged went online today and of course I can't access it! [email protected] my Irish luck anyways!

  16. #16
    This was the reason I got from a tech:

    Earlier today, our network was unaccessible in some parts of the world due to an issue regarding one of our bandwidth provider's connection. A major link outside of our network had lost connection, thus causing any traffic destined to our network to be dropped prior to reaching our location. We had contacted our provider earlier in this afternoon, where there after they were able to resolve the issue relatively quickly. Unfortunately, the system where the point of failure had occured was not a system that we have control over. We would like to appologize for any inconviences this may have caused you. Thank you.
    Time window is 5 to 7PM EST today.

    And yes, Wiltel is the abovementioned carrier.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •